Kolding Netavis

Gode film og serier i øjeblikket

Foto: renateko/Pixabay (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Mangler du inspiration til nye serier eller film at se?

Sommervejret i Danmark er knapt så sommeragtigt, og i takt med at vi langsomt bevæger os ind i efterårssæsonen, er der rig mulighed for at sætte en god film eller serie på om aftenen. Og i en tid med alverdens streamingtjenester med forskelligt udvalg burde det være muligt at finde noget at se. Men derfor kan det stadig være rart med lidt inspiration. Så her kommer der nogle bud på populære film og serier, du kan se.

Dette års store Oscar-vinder var filmen ’Everything everywhere all at once’, der er den mest prisbelønnede film nogensinde. Filmens handling er svær at forklare, da det handler om parallelle verdener og eksistentielle spørgsmål. Den er meget visuelt flot og fængende, og det er en film, man ikke kan læse sig til. Den kan i øjeblikket streames på Viaplay.

En anden Oscar-nomineret film fra i år er den belgiske film ’Close’, der var nomineret til en Oscar for bedste udenlandske film. Filmen vandt ikke, men er bestemt værd at se en dag, hvor man har Kleenex på lager. Filmen er nemlig i den følelsesladede og eftertænksomme kategori og handler om en blanding af sorg og barndom og alle de følelser, der følger med.

Hvis du trænger til en tur i biografen, går der også interessante film i øjeblikket. Et eksempel er filmen ’Barbie’, der er eksploderet som en pink bølge ud over verden, siden den havde premiere. Filmen er baseret på den originale dukke, der har været populær gennem mange år. Hovedrollerne spilles af Margot Robbie og Ryan Gosling, og filmen går lige nu i biografer landet over. Derudover kan filmen ’Oppenheimer’, der er Christopher Nolans nyeste film, også ses i biograferne.

I serieverden er The White Lotus en af de serier, der har været meget hypet i den seneste tid, og især Jennifer Coolidge er blevet hyldet for sin rolle som den selvoptagede og rige Tanya McQuoid. Serien handler kort sagt om både personale og gæster på det luksuriøse ferieresort White Lotus og er en blanding mellem komedie og drama. Serien kan i øjeblikket ses på HBO Max.

En anden serie, der må nævnes, er Sucession. Seriens sidste og fjerde sæson udkom her i 2023. Serien har fået meget ros for sin underspillede, mørke humor samt fantastiske skuespilpræstationer af seriens skuespillere. Kort sagt handler serien om en rig familie i USA, der ejer en stor mediekoncern, samt denne families interne dynamikker. Serien kan i øjeblikket ses på HBO Max.

Er du mere til sci-fi og det overnaturlige, er serier som The Last of Us samt House of the Dragon værd at se. Sidstnævnte er en forhistorie til Game of Thrones, så hvis du ikke kunne få nok af den serie, er der nu mere at se.

Hvis du mangler et nyt tv eller andet udstyr i bedre kvalitet til at gøre dine filmoplevelser endnu bedre, så tag et hurtigt kviklån og bliv klar til efteråret med biograflignende oplevelser derhjemme.

Tagget med:
Del denne artikel