Glas, olie, isprint og akvarel

Tirsdag 09. Juli 2019 04:05 430
Kunstnertrioen Trine Drivsholm, Anne Østergaard og Hardy Brix står bag udstillingen ”Nordisk Cross-over”. Foto: Nicolai. Kunstnertrioen Trine Drivsholm, Anne Østergaard og Hardy Brix står bag udstillingen ”Nordisk Cross-over”. Foto: Nicolai.

Der er lagt op til en transparent møde mellem kunstnerne Trine Drivsholm, Anne Østergaard og Hardy Brix, når de udstiller i Nicolai Kunst & Design i august.

Det er kunstnertrioen Trine Drivsholm, Anne Østergaard og Hardy Brix, der står bag udstillingen ”Nordisk Cross-over”, som kan opleves i Nicolai Kunst & Design i perioden 3. august – 1. september. Der er fernisering fredag den 2. august i tidsrummet 15-17, oplyser Nicolai Kultur i en pressemeddelelse.

Udstillingen tager afsæt i en nordisk tradition, hvor de tre sanser naturens kræfter og udtrykker dem i deres værker.

Det er ikke kun årstidernes skiften og vejrfænomenerne i det ydre landskab, de skildrer. Værkerne er også udtryk for det indre landskab, om drømme og længsler som afspejler sig i maleriets horisont eller glassets stoflighed.

Gennem mange år har de tre arbejdet med det transparente og således forfinet deres udtryk.

Glassets gennemskinnelighed, akvarellens laserende overflade og oliemaleriets irreversible struktur eller isprintenes sære formationer.

På den måde komplementerer de hinanden, og sammenstillingen i udstillingen mellem glas, maleri, isprint og akvarel udvider den enkelte kunstners udtryk og bliver i mødet større.

Tags