Kolding Netavis

Ghita Nørby indtaler jule-cd fra Gram Slot

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Ghita Nørby har indtalt en jule-cd fra Gram Slot. Pressefoto.

Sanne Brodersens historier er nu blevet indtalt på cd af Ghita Nørby.

I efteråret 2016 udgav Sanne Brodersen fra Gram Slot sin første bog. En julebog med julehistorier fra Gram Slot. Den fik i løbet af kort tid status som bestseller, og har nu tre år efter solgt knap 7000 eksemplarer.

Nu er historierne blevet indtalt på cd af en af dansk kulturlivs førstedamer, Ghita Nørby. Med sin store indlevelsesevne og professionalisme har hun givet nyt liv til de hyggelige historier om nisserne på Gram Slot.

Mellem historierne er der lagt julemusik ind af DR RadioUnderholdningsOrkestret med Michala Petri som solist, hvilket skaber en smuk lydkulisse omkring hver enkelt historie. Alt i alt et lille værk, der kan vække juleglæden hos både store og små.

Sanne Brodersen, der har skrevet historierne er glad for at to så kompetente kvinder har sagt ja til at medvirke til at give julehistorierne om Gram Slot nyt liv.

– Julen på Gram Slot er for mig noget særligt. Derfor var det også en stor glæde for mig, da Ghita Nørby sagde ja til at indtale denne cd, og Michala Petri til at supplere med julemusik. De to kvinder er på alle måder indbegrebet af, hvad julen er for mig; nærvær, indlevelse, fællesskab, historie og traditioner.

Cd´en kan købes fra den 16. november til Gram Slots julemarked.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *