Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Ladies Circle 3 har indsamlet 423 julegaver, som nu er pakket ind. Privatfoto. Ladies Circle 3 har indsamlet 423 julegaver, som nu er pakket ind. Privatfoto.

Gaver indsamlet til "Julegavekonvoj"

Skrevet af  29-11-2019- 05:28:22

I årets Julegavekonvoj er det lykkes Ladies Circle 3 (LC3) Kolding at indsamle legetøj, tøj, spil og mange andre ting til indpakning af 423 gaver.

En stor andel af de i alt 9273 gaver, som Danmark bidrager med til konvojen, og pigerne i LC3 er meget stolte af bidraget.

- Vi har haft forskellige opsamlingssteder, hvor tingene til pakkerne kunne indleveres, og lokale firmaer har været med til at sponsorere indpakningspapir, gavebånd og fragten på 20 kr. pr. pakke, som det koster i vejafgift og transport. Vi er enormt stolte og overvældede over den massive opbakning vi har fået til projektet, fortæller tandlæge Pernille Stampe.

Det er både klubbens medlemmer og frivillige, som har forestået det store stykke arbejde at hente og sortere alt det donerede, hente tomme skotøjsæsker fra forretninger, lave kreative pakker og stå for det store arbejde med at pakke alle pakkerne ind i fint papir med sløjfe om.

- Red Office i Kolding (samarbejdspartner i Julegavekonvojen, red.) var blevet varskoet om en stor sending pakker til Julegavekonvojen, som ville blive indleveret en torsdag formiddag, men de blev alligevel noget overraskede over synet, da en kæmpe boogietrailer og to store biler fyldt med pakker trillede ind foran kontoret, siger projektleder ved Prime Cargo, Anita Nielsen, mens Anna-Luisa Alonso, Servicecenterchef hos Agri-Norcold fortsætter:

- Vi er helt høje på glæde over, at hver eneste gave giver et barn et lille glimt af glæde i julen. En glæde mange af os tager for givet.

Ladies Circle 3 Kolding takker for alle gaver, indpakningspapir, gavebånd og frivillige timer, der er lagt i projektet og ikke mindst sponsorerne til at dække transportomkostningerne: Home Hanne Fåborg, Home Lynggaard Hansen, Frøs Kolding, Danske Bank Kolding, Prime Cargo, Rema 1000 Industrivej Kolding, Føtex Helligkorsgade, Seest Huse og Round Table 16 Kolding.

I løbet af 2020 vil LC 3 Kolding igen være med til at støtte forskellige godgørende formål. Allerede i marts er klubben vært ved et arrangement for distriktets Ladies Circle klubber fra Fyn og Trekantsområdet med ca. 100 deltagere. LC 3 Kolding håber at kunne generere et overskud til et lokalt projekt, bl.a. ved at udlodde gavekurve, sponsoreret fra byens butikker, i et stort lotteri.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« December 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31