Gå foråret i møde på Skamlingsbanken

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Museum Kolding.

Besøgscentret på Skamlingsbanken åbner dørene for en ny sæson tirsdag den 1. marts. Alle er velkomne og der fri entre til udstillingen hele dagen.

På årets første officielle forårsdag er besøgscentret på Skamlingsbanken igen klar til at tage mod gæster efter vinterpausen. Tirsdag 1. marts klokken 11 går dørene op til duften af frisklavet kaffe og den mest fantastiske udsigt, landsdelen kan byde på.

-Vi glæder os til at byde gæsterne velkomne og håber, mange vil være med til at markere foråret med et besøg på Skamlingsbanken. Der er fri entre til besøgscentret på åbningsdagen, og alle er velkomne, fortæller kommunikationschef Karen-Maria Dixen fra Museum Kolding.

Det er oplagt at kombinere besøget med en travetur i områdets stejle bakker og dybe slugter, der er formet af den seneste istid. Skamlingsbanken er Syd- og Sønderjyllands højeste bjerg, og udsigten over landskabet og Lillebælt er ubeskrivelig.

Tilbage i besøgscentret kan man gå på opdagelse i den digitale fortælling og blive klogere på de fire store kræfter – naturen, stedet, talen og samlingen – der har gjort Skamlingsbanken til et nationalt samlingssted.

Sæt noget af dagen af til at nyde en god kop kaffe i Café SKAU og måske gå på opdagelse i besøgscentrets museumsbutik, der også hylder foråret med skønne vintergækker og fugle i filt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel