Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Peter Mygind holder et foredrag. Pressefoto. Peter Mygind holder et foredrag. Pressefoto.

Frivillige får "peptalk" af kendis

Skrevet af  Tirsdag 6. November 2018 | 04:54

Torsdag den 29. november inviteres alle frivillige i Kolding Kommune til Powerdag. Formålet med dagen er, at de frivillige får en udbytterig dag, som de går fra med en god oplevelse, øget kendskab til hinanden og øgede kompetencer.

Kolding Kommune arbejder med frivillige på mange fronter. Samarbejdet omkring og med de frivillige foregår primært inden for de enkelte fagområder. Ønsket er derfor at lave en Powerdag på tværs, så de frivillige får mulighed for at få udvidet deres netværk og lære af hinanden.

Innovationsfabrikken danner rammen om dagen, hvor der blandt andet bydes på et foredrag med den danske skuespiller Peter Mygind, forskellige valgfrie oplæg samt aftensmad og networking. Så hvad enten man kommer for at blive klogere på opgaverne omkring regnskab i en forening, få fif til rekruttering af nye frivillige, høre om fundraising eller noget helt fjerde, så er der noget for enhver smag. Det er bygget således op, at deltagerne sammensætter deres eget program i forhold til, hvilke oplæg de vil høre.

- De frivillige i Kolding Kommune gør et kæmpe stykke arbejde. Det vil vi gerne værdsætte ved at give dem en aften, hvor vi dels siger tak for deres frivillige engagement og samtidigt giver dem muligheden for at få opgraderet deres viden på områder, de lige står og mangler, fortæller byrådsmedlem Merete Due Paarup i en pressemeddelelse.

Det er første gang, der bliver lavet en frivilligdag på tværs. Kolding Kommune håber på stor opbakning til dagen, så dagen bliver en tilbagevendende begivenhed med nyt indhold. Deltagelse er gratis og kræver tilmelding, men af hensyn til størrelsen af lokalerne, er der et loft på 300 deltagere.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« April 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30