Kolding Netavis

Frederikke står bag den nye smag fra Marabou

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen Kolding
Foto: Skovdal Nordic/Yurii Bulanov.

20-årige Frederikke fra Kolding vil være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. Her vil hendes navn nemlig være påført.

Over 136.000 nordiske chokolade fans deltog i Marabous ´Skab din egen smag´-konkurrence, og heraf er tre nye smage blevet en realitet i løbet af 2021. De to første vinder-smage er blevet annonceret; Popcorn og Brownie, Kokos og Kaffe, og nu er det tid til at løfte sløret for den tredje og sidste vinder; Lakrids, Hindbær og Karamel.

Koldingenser bag idéen til ny smag

Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er udviklet af 20-årige Frederikke fra Kolding, og derfor vil hendes navn være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. Da Frederikke så konkurrencen på Facebook, talte hun med sin mor om, at det ville være sjovt at deltage i konkurrencen og det endte med, at både Frederikke og hendes mor deltog i konkurrencen med hver sin smag.

-Jeg har altid været vild med smagen af chokolade og lakrids – og så synes jeg, at hindbær passer godt sammen med lakrids. Og for at gøre smagen mere interessant, fik jeg lyst til at kombinere det hele med karamel – en smag, som mange godt kan lide, siger Frederikke i en pressemeddelelse.

Marabou Lakrids, Hindbær og Karamel er udviklet af 20-årige Frederikke fra Kolding, og derfor vil hendes navn være at finde på indpakningen på de nye chokoladeplader. Da Frederikke så konkurrencen på Facebook, talte hun med sin mor om, at det ville være sjovt at deltage i konkurrencen og det endte med, at både Frederikke og hendes mor deltog i konkurrencen med hver sin smag. Foto: Skovdal Nordic/Yurii Bulanov.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel