Kolding Netavis

Fra kaos til kontrol: Derfor skal man vælge dette regnskabsprogram

Foto: Tima Miroshnichenko/Pexels (Modelfoto)

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

I en verden, hvor effektiv bogføring er afgørende for enhver virksomhed, er det vigtigt at finde det rette redskab til at gå fra kaos til fuldstændig kontrol.

Og i denne søgen er der især én virksomhed, der skiller sig ud som en pålidelig leder inden for regnskabsprogrammer: Dinero.

Med deres unikke og omfattende løsning har Dinero formået at gøre bogføring nemt og overskueligt.

Uanset om det er for en nystartet virksomhed, der har mangler indsigt i bogføring og fakturering, eller det er en etableret virksomhed, der ønsker at opnå mere kontrol over deres økonomi og regnskab, så er Dinero’s regnskabsprogram det ideelle valg for enhver virksomhed!

Fakturering er gjort nemt og enkelt for enkeltmandsvirksomheder

Dinero gør det nemt og enkelt for selvstændige, iværksættere og andre enkeltmandsvirksomheder at fakturere deres kunder. Det tager kun to minutter at sende den første faktura, således man hurtigt kan komme i gang med at få sin forretning i gang. Med Dinero får man også et skarpt og nøje økonomiske overblik, da man ikke længere skal bekymre sig om mistede bilag, krøllede kvitteringer eller forsvundne ringbind. Alt er samlet enkelt og struktureret på én konto.

Man kan sende sine fakturaer via mail, Mobilepay eller SMS, alt efter hvad der passer en selv eller sin kunde, så man altid kan gøre det letteste for begge parter og samtidig have styr på sine betalinger.

Desuden kan man holde styr på alle sine ind- og udbetalinger samlet på én side, så man altid har et godt indblik i, hvem der har set eller ikke har set den sendte faktura, og om en kunde har betalt fakturaen, eller fakturaen er forfalden. Smartere bliver det ikke!

Alt i professionel bogføring og årsregnskab for store virksomheder

Hos Dinero tilbyder de også professionel bogføring og årsregnskab for store virksomheder, såsom ApS’er og A/S’er. De har et bredt udvalg af services, der kan hjælpe dem med at holde styr på økonomien. Dette er vigtigt, når man som ApS eller A/S skal overholde nogle stramme love og regler for eksempelvis årsregnskab.

Derfor tilbyder Dinero enkel og professionel fakturering, intelligent og nem bogføring, hjælp til et komplet gennemgået årsregnskab og meget andet. Deres kundeservice-team vil altid gerne guide enhver virksomhed igennem processer, spørgsmål eller problemstillinger, så man kan fokusere på det vigtigste: At drive sin virksomhed og have orden i økonomien. De har mange værktøjer og ressourcer til rådighed for at hjælpe enhver virksomhed med at holde styr på deres regnskab, så man som virksomhed altid har et klart overblik over økonomien samt ind- og udbetalinger.

Tagget med:
Del denne artikel