Første spadestik skyder skolebyggeri i gang

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

Mandag stak udvalgsformand Kristina Jørgensen (DF) og Emma Juel Christoffersen fra 5.C spaden i jorden for at markere, at byggeriet, der skal udvide Dalby Skole og give Dalby GF nye lokaler, nu går i gang.

Dalby Skole har vokseværk og mangler plads. Skolen skal derfor udbygges med nye lokaler for indskolingen og mellemtrinnet og en helt ny afdeling for 7.-9. klassetrin. I alt får skolen omkring 2.000 ekstra kvadratmeter og derudover får Dalby GF nye klublokaler, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Skoleleder Henrik Nielsen havde inviteret alle eleverne på skolen med til at markere startskuddet og han glædede sig over, at byggeriet nu er kommet et væsentligt skridt videre. Også Kristina Jørgensen, formand for Børne- og Uddannelsesudvalget ser frem til byggeriet.

– Dalby er i stor vækst, og nu får vi en skole, der kan følge med udviklingen til glæde for både elever og medarbejdere. Samtidig kommer der nye idrætslokaler, der kan styrke det gode samarbejde, der er i området, sagde Kristina Jørgensen blandt andet i sin tale.

Det er entreprenørvirksomheden Jakobsen og Blindkilde A/S, der skal stå i spidsen for opgaven i samarbejde med arkitekter fra NOVA5 og OBH Rådgivende Ingeniører.

Forventningen er, at de nye lokaler kan tages i brug til det nye skoleår i 2020.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel