Kolding Netavis

Forskningens Døgn: Lær at tænke som en hacker?

-Forskningens Døgn er et mødested mellem forskere, borgere og virksomheder, og det vil vi meget gerne støtte som erhvervsakademi, fortæller innovations- og iværksætterkoordinator Helene Stoustrup Jakobsen. Pressefoto.

Tirsdag er det Forskningens Døgn.

Hvordan tænker en hacker? Svaret på det spørgsmål kan man få, når IBA Erhvervsakademi Kolding inviterer alle indenfor til Forskningens Døgn tirsdag den 26. april. Her er der nemlig besøg af professor Jens Myrup Pedersen, der vil give gode råd til, hvordan man beskytter sit digitale liv.

-Forskningens Døgn er et mødested mellem forskere, borgere og virksomheder, og det vil vi meget gerne støtte som erhvervsakademi, fordi vi gerne vil være med til at sprede viden og inspiration. Derfor har vi også valgt at fokusere på datasikkerhed, fordi det er noget, der angår os alle: ”Hvor sikre er nu dine kodeord, og passer du godt nok på dem?”, fortæller innovations- og iværksætterkoordinator Helene Stoustrup Jakobsen, der har ansvaret for Forskningens døgn hos IBA.

Forskningens Døgn finder sted hvert år i slutningen af april med cirka 700 begivenheder og foredrag i hele landet og mere end 70.000 besøgende. Formålet med Forskningens Døgn er at øge danskernes forståelse for forskning og forskningens betydning for vores hverdag og det danske samfund.

”Tænk som en hacker” og resten af programmet på IBA varer fra klokken 08.20 til 11.10 tirsdag den 26. april. Hele indholdet og tidspunkter kan ses på www.iba.dk.

-Vi har lavet programmet, så det egentlig vedkommer os alle – uanset om vi kommer fra en virksomhed eller som privat – og derfor er alle også inviteret til at deltage så længe, som man har lyst, siger Helene Stoustrup Jakobsen fra IBA.

Tagget med: ,
Del denne artikel