Formidabel holdpræstation: Storsejr i lokalbrag

KIF Kolding vandt 31-22 over Fredericia HK. Foto: BlumePress.

KIF Kolding leverede en flot kamp mod Fredericia HK.

450 tilskuere overværede mandag aften den formidable holdpræstation fra KIF Koldings side, da der var lokalbrag i Sydbank Arena. Her var Fredericia HK på besøg.

Kampens helt store profil var islandske Agust Eli Björgvinsson i KIF-målet. Det var ikke mindst Agusts mange redninger, som i anden halvleg i den grad tog pippet af gæsternes ellers mere end habile skytter. Men alt i alt var det dog en holdpræstation, der sikrede KIF Kolding sejren.

Agust Eli Björgvinsson blev “Man of the match” på KIF-holdet. Kampen endte med en sikker sejr til KIF Kolding på 31-22 efter 13-12 ved pausen.

Andreas Flodman, Andreas Væver og Alexander Morsten blev topscorere hos KIF Kolding med hver fem mål.

KIF Kolding ligger lige nu nummer 7 i herrehåndboldligaen med seks point.

KIF Kolding skal igen i kamp mandag den 5. oktober. Det er på udebane mod GOG. Der er kampstart klokken 20.