Fokus på sociale væresteder og egnsteater

Lørdag 16. maj 2020 06:52 531
Hans Holmer (SF). Privatfoto. Hans Holmer (SF). Privatfoto.

Læserbrev af Hans Holmer (SF), byrådsmedlem og gruppeformand, Skovbogade 8, 6000 Kolding.

Ekstra penge til vores sociale væresteder; Café Paraplyen og Folkekøkkenet (Haderslevvej 47-49). -Og fremtiden for et Egnsteater i Kolding er sikret. Det er noget af det som vi i SF har lagt særligt vægt på blev en del af aftalen om ”Fremtidens midtby”.

Det er usædvanlige tider vi lever i, og derfor er der også i denne forhandling om fremtidens byliv blevet plads til at vi har fundet penge til folkekøkkenet og Cafeparaplyen.

Som formand for Social- og Sundhedsudvalget er jeg selvfølgelig særlig glad for at vi nu er et samlet byråd som ønsker at rette op på de besparelser som har ramt vores sociale væresteder urimelig hårdt.

Jeg er også lettet over at vi nu har sikret et egnsteater. Fredericiagade 1 bliver Koldings nye dagligstue møbleret med et egnsteater og et folkeligt teater som byder alle indenfor- Lige fra teenagerne til oldeforældrene.

I SF er vi utrolig glade for at der er indgået et kompromis. Kompromiset er en pose blandet bolcher.

Men det viser at når vi sammen sætter os rundt om bordet og får en åben dialog, så kan vi også finde hinanden i samlet løsninger, så jeg vil også gerne sige tak for samarbejdet til min byrådskollegaer

Tags