Kolding Netavis

Første sejr efter sommerpausen

Kolding IF fik fredag aften sin første sejr efter sommerpausen. Det skete i en testkamp mod Jammerbugt.

Kolding IF havde fredag aften besøg af Jammerbugt FC, der er rykket op i 1. division. Det skete i en træningskamp på Autocentralen Park i Kolding.

Rasmus Nissen fik en flot debut for Kolding IF, da han på et frispark sendte bolden i målet hos Jammerbugt – og så stod der 1-0, oplyser Kolding IF.

Minuttet efter var Kolding tæt på at gøre det til 2-0. Kombinationer mellem Daghim, Ohlsen og Fazlagic bar næsten frugt, men gæsterne fik afværget. I samme angreb fik Jammerbugt tilkæmpet sig et hjørnespark. Indlægget faldt ned i klyngen af spillere og Lyngø var hurtigst med en eksekvering, der lidt halvforkølet fandt vej ind over stregen. Og så var stillingen 1-1.

Christian Kudsk bragte Kolding foran med 2-1 inden pausen.

Efter 70 minutters spil bankede Victor Dahl bolden op i krydset og så var Kolding i front med 3-1.

Jammerbugt FC fik reduceret til 3-2, men Kolding holdt mest på bolden i den resterende tid af kampen og så var sejren i hus.

Kolding IF spiller endnu en træningskamp. Det sker næste lørdag klokken 12, hvor modstanderen er AC Horsens.