Kolding Netavis

Første jul i Legoland

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Lego toget er pyntet til jul. Foto: Legoland.

Fra den 26. november til den 31. december kan gæsterne se frem til en helt ny Legoland sæson og opleve julemagien, når parken slår dørene op til jul i hele parken.

Lørdag den 26. november åbner Legoland en ny sæson, når parken for første gang nogensinde åbner til jul.

Gæsterne kan se frem til magisk julestemning, masser af juleaktiviteter og et 10 meter højt Lego Duplo juletræ, og så kan de stå på skøjter på en nyanlagt skøjtebane og selvfølgelig prøve alle parkens forlystelser med få undtagelser.

-Vi glæder os helt vildt til at kunne byde vores gæster velkommen til jul i LEGOLAND. Det er første gang nogensinde, at vi åbner hele LEGOLAND til jul, og gæsterne kan godt glæde sig til masser af juleaktiviteter og en helt magisk stemning, siger Christian Woller, direktør i Legoland, i en pressemeddelelse.

Magisk julestemning med flotte julelys

Der bliver arbejdet på højtryk i disse uger for at give gæsterne den bedste juleoplevelse, når Legoland slår dørene op til den helt nye sæson den 26. november.

-Legoland bliver fuldstændig forvandlet på samme måde, som vi kender det fra halloween. Der er garanti for at komme i julestemning, og vi kommer til at have masser af julelys, som naturligvis primært består af nyindkøbte LED lys med et meget lavt energiforbrug, siger Christian Woller.

Der kommer også julestemning på Hotel Legoland, hvor man kan komme på magisk juleophold, og til nytår kan man fejre nytårsaften med børnedisko, lækker mad og fyrværkeri.

Jul i Legoland kan opleves på 23 udvalgte åbningsdage fra den 26. november til 31. december, hvor der vil være åbent fra kl. 10-19, så man kan opleve stemningen, når mørket falder på. Den 31. december er der åbent fra kl. 10-16.

8d086560 7b43 4783 b896 7aaea5037c2a
10 meter højt Lego Duplo juletræ. Foto: Legoland.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel