To kokkeelever og en tjenerelev fra Hansenberg Erhvervsskole i Kolding imponerede ved en prestigefyldt konkurrence i Aalborg og vandt en værdifuld præmie på 10.000 kroner.
Deltagerne fra landets kokke- og tjeneruddannelser stod overfor opgaven at sammensætte den mest velsmagende menu og præsentere den professionelt og indbydende med et gnidningsfrit samarbejde.
Erhvervsskolen Hansenberg i Kolding deltog med tre dedikerede elever, som viste, at samarbejde på højt plan kan betale sig. Tjenerelev Amanda Bodholdt fra Tyrstrup Kro samt kokkeeleverne Camilla Muxoll Hansen og Jeppe Hansen fra Comwell Kolding og Munkebjerg Hotel tog hjem med en stolt andenplads.
Camilla Muxoll Hansen og Jeppe Hansen beskriver deltagelsen som sjov, lærerig og udfordrende, mens Amanda Bodholdt forklarer, at hun har lært meget i løbet af træningsperioden forud for konkurrencen.
Præmien inkluderer et besøg på en gourmetrestaurant i Danmark efter eget valg til en værdi af 10.000 kroner for holdet og deres faglærer. Førstepladsen gik til holdet fra Kold College i Odense.
Konkurrencen Young Chef 2024 arrangeres af Team Gastronomi Danmark med støtte fra 3F, Privat Service og Restauration, HORESTA og Food Organisation Denmark.
Se billederne øverst i artiklen…