Kolding Netavis

Fire hold i oprykningsspil

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Seniortruppen. Pressefoto.

Den sidste holdkampsrunde i grundspillet er blevet spillet for alle Kolding Badminton Klubs fire seniorhold.

Resultatet blev, at alle fire seniorhold har spillet sig i oprykningsspillet. Dette på trods af flere skader og sygdom især på førsteholdet. Nu skal der spilles om kvalifikation til henholdsvis Badmintonligaen, 1. division, 3. division og Danmarksserien. Det er første gang i klubbens historie, at alle senior hold har spillet sig frem til oprykningsspillet i samme sæson.

-Nu skal vi alle ud og spille om noget endnu større med en masse super fede kampe! En helt utrolig indsats der bliver lagt for dagen, som gang på gang – viser at kaste noget af sig. Et fantastisk eksempel på, at resultater blot er et biprodukt af en rigtig god proces, fortæller cheftræner Mads Selmer i en pressemeddelelse.

For førsteholdet måtte man ud i en nervepirrende og afgørende niende kamp, som var 2. herredouble, hvor der blev kæmpet til en sejr på 21-19, 21-19 og hermed blev holdkampen vundet med 6-3 og et ekstra afgørende point var i hus. Inden sidste runde lå holdet på en femteplads og skulle møde puljens nummer to, Gentofte. Resultatet blev at Kolding endte på en flot 3. plads og Gentofte fik den sidste plads – 4. pladsen – som gav en plads i oprykningsspillet til Badmintonligaen.

Hvis man vil se noget godt badminton starter oprykningsspillet hvor 2. og 3. holdet møder henholdsvis Gentofte og Team Fyn på hjemmebane i Kolding Ketcher Center lørdag den 4. februar kl. 13.30, mens førsteholdet tager imod KBK København kl. 17 på hjemmebane.

Der er gratis adgang i Ketchercenteret til alle kampe.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel