Kolding Netavis

Film og foredrag om Uganda

Pressefoto.

Kom til et gratis arrangement om Uganda.

Senior Uden Grænser (SuG), afdeling syd, inviterer til et gratis arrangement mandag den 15. maj på Kolding Bibliotek. Temaerne er “Udvikling i Afrika – Fremkridt og udfordringer”.

Først vises denaktuelle film “Theatre of Violence”.

Filmen fik rosende omtale i forbindelse med dokumentar-filmfestivalen CPH:dox i marts måned i år. Den er lavet i et dansk/tysk samarbejde og omhandler en sag om den tidligere børnesoldat Dominic Ongwen og ansvar og skyld i de krigsforbrydelser, der blev begået i borgerkrigen i Uganda 1995-96. Der er danske undertekster på filmen.

Herefter er der oplæg og foredrag ved SuG’s samarbejdspartnere i Uganda – Mrs. Hazra Oke (SuG’s repræsentant i landet) og Daniel Esayu (leder af YLEC, en partnerorganisation i Uganda). Herefter vil der være en debat, hvor Oke og Esayu debatterer med andre SuG-medlemmer, der har erfaringer fra projekter i andre lande i Afrika.

Arrangementet foregår på engelsk – eventuelt med dansk opsummering. Tilmelding er nødvendig af hensyn til pladsforhold og forplejning. Tilmelding kan ske på 4266 2212 og det er gratis at deltage.

Tagget med:
Del denne artikel