Kolding

Festlig aften med Ditte Svane

Offentliggjort for

den

Ditte Svane vil fortælle om sin debutroman, "En ufrivillig backpackers bekendelser". Foto: Joshua Sheridan.

Du kan være med til en festlig aften med Ditte Svanes debutroman og quiz.

Litteratur6000 inviterer til en festlig aften, hvor man kan møde Ditte Svane, der vil fortælle om sin debutroman, “En ufrivillig backpackers bekendelser”. Det er en humoristisk roman om en ung kvindes ufrivilliges rejse gennem Australien og også en roman om kærlighed, parforhold, identitet og livsvalg.

Efter foredraget er litterær quiz, som mag.art. Kirsten Pedersen vil stå for. Ved bordene serveres vin og lidt snacks, så man har noget at styrke sig på, mens man diskuterer spørgsmål og svar i grupper. Det bliver ikke så svært men helt sikkert sjovt.

– Vi havde et arrangement i 2014, hvor forfatterspirer læste egne tekster op. Dén aften hørte vi nogle virkelig gode tekster. Blandt andet læste Ditte Svane op fra et manuskript, og det var meget underholdende. Så vi glæder os rigtig meget til at møde hende igen, nu hvor samme manuskript er blevet til en bog, fortæller formand for Litteratur6000, Kirsten Lorenzen i en pressemeddelelse.

Ufrivillig backpacker-tur i Australien

Ditte Svanes roman handler om en 25-årig kvindes ufrivillige backpacker-tur i Australien, da hendes kæreste forlader hende, og hun selv må finde til Melbourne uden penge. Romanen handler også om den unge kvindes tvivl, om hun er klar børn og ægteskab, som kæresten snakkede så meget om, og de valg og fravalg hun må træffe. Lektøren kalder romanen et “humoristisk dannelses-roadtrip til især yngre kvinder”.

“En ufrivillig backpackers bekendelser” udkom på forlaget Brændpunkt i juni.

Ditte Svane, f. 1981, er cand.mag. i dramaturgi og desuden uddannet manuskriptforfatter fra den århusianske filmskole Super8. Hun har skrevet teater- og filmmanuskripter i over 10 år, har arbejdet på forskellige museer, og underviser nu i filmproduktion på Askov Højskole. Hun boede i Kolding fra 2011 til 2018 og var i fire år tilknyttet Koldinghus, hvor hun blandt andet stod for udstillingerne “Klæder Skaber film” og “Seestkatastrofen” og havde et hav af rundvisninger. Hun var desuden leder af Dramaskolen Dorothea i nogle år og skrev musicalen “Kærligheden Kalder” til Dorothea Teatret i 2017.

Arrangementet foregår på Kolding Egnsteater mandag den 7. september klokken 19-21. Billetter til arrangementet købes via www.litteratur6000kolding.dk og medlemmer af Litteratur6000 får rabat.

Populære artikler

Exit mobile version