Ferietilbud: Fokus på udendørs aktiviteter

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
John vil gerne lære fra sig på Diskgolf banen. Privatfoto.

I uge 31 er der et ferietilbud for børn, unge og voksne, der foregår i Sjølund.

Foreningen Kultur for Børn har i Uge 31 planlagt et ferietilbud til børn, unge og voksne, i samarbejde med SFO’en på Sjølund-Hejls skole og frivillige hjælpere.

Der vil være fire forskellige workshops, hvor der hver dag sættes fokus på en af de muligheder for udendørs aktiviteter, som er opstillet i løbet af 2021 og 2022.

Det var Covid-19, som med de mange restriktioner, gav arrangøren inspirationen til, at bygge udendørs faciliteter. Mennesker er sociale væsner, som har brug for samvær med hinanden.

Under Covid-19 var det en udfordring, at give børn og unge plads til at være sammen med hinanden, både i skolen og i fritiden. Det skal forebygges med et større fokus på udeliv, mener Kultur for Børn.

Det er blevet til en Diskgolf- og Pumptrackbane, samt en KribleKrable have, indenfor blot et år. Tre områder med plads til spil, bevægelse, fart og et “vildt” område, hvor biodiversitet kan udforskes.

Den 4. dag bliver en Skater Workshop i skolegården, da skolen i de sidste pr har fået skateboards til brug i frikvarter, SFO og Klubtid Tilsammen fire faciliteter som børn og voksne skal lære, at bruge, for at få det bedste ud af de nye tiltag.

Derfor inviteres børn, unge og voksne til at prøve aktiviteterne af, sammen med:

SFO personale

Frivillige

Magnus Dyhre, DM og EM bronche vinder i BMX Race

June Alison, http://www.junealison.dk/

Kim Batiste, http://batisteco.dk/

Når det lykkes at opstille nye faciliteter, er det med støtte fra Hans og Ingrid Jensens Fond, Hviids Fond, EWII, Kolding Kommunes Puljer, Sjølund-Hejls skole, Jakob Andresen Aps, salg af Skrabelodder, samt en MP Box indsamling.

Du kan se arrangementer her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel