Læserbreve

Fælles trafikcenter

Offentliggjort for

den

Læserbrev af Freddy Christensen (C), byrådskandidat, Industrivej 14, 6580 Vamdrup.

Banegårdspladsen: Kommunen har købt den tidligere postbygning, uden rigtigt at vide, hvad den – eller grunden – skal bruges til. Og lige nu er sagen på dagsordenen i udvalg hos Kolding Kommune.

Kære politiker i byrådet – benyt nu lejligheden til at ændre Banegårdspladsen fra at være en ”pynteplads” til et brugervenligt trafikcenter for tog buser med den nuværende banegårdsbygning og dens faciliteter i centrum. Således at togene betjener passagerne på den side og busserne på anden side.

For de mange pendlere – og andet godt folk – som benytter til den kollektive trafik vil et fællestrafikcenter være et must. Det betyder, at der ved skift kan gås lige direkte fra togene til busserne og omvendt uden, som i dag, at skulle trave flere hundrede meter i al slags vejr.

Men det kræver, at alle busser kører forbi banegården med korte stop, ligesom togene. Busser, som holder pause i Kolding, kører i ventedepot på pladsen ved den værende busstation.

Naturligvis skal der på et nyt moderne trafikcenter også være plads til Taxa og til korttidsparkering for personbiler.

Når der nu alligevel skal ske store ændringer i området, så var det måske værd gribe chancen til, at omdanne Banegårdspladsen til et moderne brugervenligt trafikcenter med fælles faciliteter for busser og tog.

Populære artikler

Exit mobile version