Erfaren efterskoleleder i spidsen for ny grunduddannelse

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen

De første elever på FGU Kolding/Vejen træder ind ad døren 1. august, men der er meget, der skal nås inden skolestart.

Det er derfor med stor glæde, at bestyrelsen nu kan præsentere den kommende direktør Brian Vittrup, der skal stå i spidsen for FGU Kolding/Vejen.

Brian Vittrup kommer fra en stilling, som forstander på Design- & idrætsefterskolen Skamling, hvor han har været i 10 år. Brian Vittrup er uddannet lærer og har tidligere arbejdet i autobranchen.

– Med Brian Vittrup har vi ansat en mand med visioner, og med erfaring fra både uddannelsesverdenen og erhvervslivet. En mand vi tror på kan sætte retningen for den forberedende grunduddannelse og samarbejdet mellem erhvervsliv, ungdomsuddannelser og de to kommuners unge i endnu højere grad end hidtil, siger bestyrelsesformand Michael Krogh i en pressemeddelelse.

Brian Vittrups første store opgave bliver at planlægge processen frem mod start af den nye uddannelse. En opgave som skal løses i tæt samarbejde med bestyrelsen, de kommende medarbejdere, som i dag er ansat på for eksempel VUC’ere og produktionsskoler, og de kommende elever.

– Det bliver en stor og spændende opgave, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for den nye uddannelse, som med engageret livskraft og fokus skal hjælpe vores unge videre i deres liv, siger Brian Vittrup.

– Og jeg glæder mig til samarbejdet med kommunerne, erhvervslivet og ungdomsuddannelserne.

Brian Vittrup er 48 år og bor i Hejlsminde sammen Anne Vittrup og tre børn.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel