Endnu en "rask" medarbejder på plejehjem har corona

Onsdag 13. maj 2020 20:45 3944
På Kirsebærhaven skal beboere og medarbejdere testes to gange for corona. Foto: Kolding Kommune. På Kirsebærhaven skal beboere og medarbejdere testes to gange for corona. Foto: Kolding Kommune.

Medarbejder tog imod tilbud om test - og blev konstateret smittet med corona.

En medarbejder på plejehjemmet Kirsebærhaven i Kolding er testet positiv for corona-smitte. Medarbejderen er rask og uden symptomer, men tog imod et frivillig tilbud om test, og kun derfor blev smitten opdaget, oplyser Kolding Kommune.

Det er anden gang, at en rask medarbejder på et plejehjem i Kolding Kommune opdager smitte med Corona. Medarbejderen kommer naturligvis ikke på arbejde, og vender tidligst tilbage om syv dage - og når en ny test er negativ. Alle 60 beboere og 100 medarbejdere på Kirsebærhaven er i gang med at blive testet, og alle pårørende informeres.

På Teglgårdsparken, hvor en rask medarbejder også var smittet, blev alle beboere og øvrige medarbejdere testet negativ, og der er lavet en kontroltest igen i mandags, og her kommer svarene løbende ind.

På Kirsebærhaven skal beboere og medarbejdere også igennem to test. Her er lukket for besøg, indtil man kender svarene på alle test.