Kolding Netavis

Endelig: I år kan du komme i cirkus

Bubber og Julie Berthelsen står i spidsen for jubilæumsshowet, der også kommer til Vonsild. Foto: Cirkus Arena.

Cirkus Arena kommer til Vonsild til sommer.

Hvis du under coronakrisen har savnet, at komme i cirkus – sammen med dine børn – så kan du godt glæde dig i år.

Cirkus Arena kommer nemlig til Cirkuspladsen på Vonsildvej i Vonsild den 11.-12. juni.

Cirkus Arena fejrer i år 65 års jubilæum. Det sker med Bubber og Julie Berthelsen i spidsen. Med sig har de heste, duftende savsmuld og prisbelønnede verdensartister.

Publikums favoritduo Duo Costache vender tilbage til manegen med nye vilde luftnumre, når de demonstrerer ekstrem muskelkraft og balancerer i luften på deres perch-stang.

Glæd dig også til at opleve de dygtige trapezartister Flying Wulber, når de optræder med deres hæsblæsende nummer, hvor de svinger højt oppe under teltdugen og flyver i luften fra trapez til trapez. Flying Wulber er altid klar til at gribe hinanden og deres elegante samspil i luften er et imponerende syn.

Oplev også de sødeste hunde, vild robot-breakdance, stigernes balancemester, en jonglør i verdensklasse og musikalske lækkerier i manegen.

Bubber ser frem til jubilæet

Bubber glæder sig jubilæumsshowet:

-Jeg er stolt over, at jeg skal være med til at lave Cirkus Arenas 65 års jubilæumsshow. Heldigvis bliver det ikke den svære 2’er, for det er jo egentlig 9. gang, jeg er med. De første 7 gange var bare i 90’erne. Jeg glæder mig til, at vi gør det igen, og så ovenikøbet med et jubilæum og Julie Berthelsen ved min side, fortæller Bubber i en pressemeddelelse.

Julie Berthelsen glæder sig også:

-Jeg glæder mig helt vildt til at opleve livet og atmosfæren i cirkus. At være med til at skabe stemningen i teltet sammen med Bubber og alle artisterne, siger hun.

Når Cirkus Arena kommer til Vonsild den 11.-12. juni, så starter showet klokken 14.

Tagget med: , ,
Del denne artikel