Kolding Netavis

Endelig: EM håndbold igen

Foto: Marino Bobetic/Unsplash.

SPONSORERET INDHOLD: ARTIKLEN INDEHOLDER KOMMERCIELLE LINKS

Så er det endelig ved at være tid til en EM-slutrunde igen.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de danske drenge er blandt favoritterne – hvis ikke favorittén til at tage guldet med hjem.

Vi kommer rigtig formstærkt ind til slutrunden og har ved de seneste to slutrunder vundet guld til VM og sølv til OL. I den eneste testkamp forud for slutrunden smadrede de danske drenge nordmændene. Det tegner altså godt for Danmark.

Det er dog spændende at se, om corona går hen og bliver den største profil og ødelægger slutrunden. Vi krydser alt hvad vi har, for at det ikke bliver tilfældet.

Få styr på programmet og Danmarks kampe

Hvis du også er meget håndboldinteresseret ligesom os, er det vigtigt, at du har styr på, hvornår Danmark spiller deres kampe. Måske er at faktisk vigtigt at have styr på det komplette EM håndbold kampprogram.

Det vigtigste i første omgang er, at Danmark spiller sine gruppekampe torsdag den 13. klokken 20:30, lørdag den 15. klokken 20:30, mandag den 17. klokken 20:30. Herefter må vi se, hvor langt det rækker, og så må du holde øje med det løbende. Hvis du skal se andre end Danmark, kan du altid finde det fulde program her på nettet.

Oversete profiler der kan få en vigtig rolle

Vi er alle klar over, at Mikkel Hansen, Mathias Gidsel, Niklas Landin og Rasmus Lauge kan få en afgørende rolle for det danske hold. Derfor vil vi komme med nogle bud på et par oversete profiler, som kan få en stor rolle, hvis det ikke kører for de fire.

Jacob Holm

26 år
Venstre back/Playmaker
Füchse Berlin
Jacob er en ekstremt dygtig spiller. Han kommer oprindeligt fra Esbjerg. Han er utrolig eksplosiv, og det er alle forsvarsspillere mareridt at stå alene med ham. Hvis du ikke er opmærksom i et splitsekund, så er han forbi dig. Holm kan få en rigtig stor rolle, hvis hverken Lauge eller Hansen har tur i den.

Magnus Saugstrup

25 år
Stregspiller
Magdeburg
Magnus er en meget god stregspiller. Han har en utrolig vigtig rolle i Danmarks forsvar, hvor han dækker 3’er. Han er den type er 3’ere, som kan komme op og tackle på modstandernes kryds, og han er derfor en rigtig vigtig spiller i denne del af spillet.

Lasse Andersson

27 år
Forsvarsspiller/bagspiller
Füchse Berlin
Lasse kan få en utroligt vigtigt rolle i 2. bølgen. Han kommer med fuld fart, har et godt overblik og et skud af en anden verden. Lasse kan få en vigtig rolle i og med, at han kan dække op og score nogle lette mål i 2. bølgen, hvilket kan aflaste nogle af de andre.

Tagget med:
Del denne artikel