Eks-håndboldspiller udvekslede erfaringer med håndværkere

Mandag 28. Oktober 2019 19:34 538
Tidligere håndboldspiller Lars Christiansen udvekslede erfaringer og indblik i vinduesbranchen. PR-foto. Tidligere håndboldspiller Lars Christiansen udvekslede erfaringer og indblik i vinduesbranchen. PR-foto.

Et foredrag fra den tidligere håndboldspiller Lars Christiansen, udveksling af erfaringer og et indblik i vinduesbranchen. Det var på programmet, da lokale håndværkere fra Kolding-området var samlet på Hotel Scandic i Kolding.

Fredag var lokale håndværkere fra Kolding og omegn samlet på Hotel Scandic i Kolding, hvor de havde sat hele eftermiddagen af til at drøfte emner, som der ellers ikke er tid til i en travl hverdag. Der blev således udvekslet erfaringer, fremadrettede visioner og ikke mindst krav i forbindelse med Bygningsreglement 2020, som både håndværkerne og vinduesproducenten Outrup Vinduer og Døre, som var vært for eftermiddagens arrangement, alle står over for inden længe:

- Vi skal alle forholde os til Bygningsreglement 2020, som stiller endnu højere krav til byggeriet fremadrettet, end vi er vant til i dag. Derfor er det også oplagt, at vi i den forbindelse tager ud og møder håndværkerne i øjenhøjde, hvor vi kan drøfte behov, udfordringer og muligheder sammen, fortæller salgschef hos Outrup Vinduer og Døre, Jan Kampman, i en pressemeddelelse og fortsætter:

- Og her havde vi en rigtig god eftermiddag i Kolding, hvor vi kunne nørde om de faglige emner, vi ikke på samme måde har tid til i en hektisk hverdag.

Indspark til kreative løsninger

Udover input fra Outrups egne rækker bød eftermiddagen også på en rejse ind i hele Danmarks håndboldekspert og erfarne foredragsholder Lars Christiansens liv. Han holdt nemlig det hudløs ærlige, men også utroligt underholdende foredrag ”Efter sidste slutfløjt”:

- Lars Christiansen har formået at transformere sine oplevelser som sportsmand til noget yderst relevant og nærværende for sit publikum, som kan inspirere enhver branche. Han er nemlig kendt for at tænke ud af boksen, motivere og løse enhver tænkelig og utænkelig opgave på en håndboldbane, og derfor var han også oplagt til at komme og holde oplæg for de mange håndværkere, forklarer Jan Kampman og fortsætter:

- Samtidig kan vi hos Outrup drage mange paralleller fra håndboldverdenen til vores håndværksverden, hvor vi også sætter stor værdi i altid at ville mere og at kunne finde løsninger, hvor det ellers kan virke umuligt.

Outrups inspirerende håndværkereftermiddag bliver udover Kolding også afholdt i Farum, Aalborg, Sabro, Ringsted og Hvidovre.

Tags