Connect with us

Bramdrupdam

Efter 46 år med kam og saks: Mette siger farvel og tak

Offentliggjort for

den

Efter 46 år med kam og saks siger frisør Mette Henriksen fredag den 18. juni farvel og tak og overlader salonen Klip-Klip-Klip i Bramdrupdam Lokal Center til en ny ejer. Privatfoto.

18. juni er det slut med hvervet som frisør. Det sker efter 46 år i faget.

Efter 46 år med kam og saks har indehaveren af frisørsalonen Klip-Klip-Klip, Mette Henriksen, besluttet sig til at sige farvel og tak.

Fredag den 18. juni er sidste arbejdsdag i salonen i Bramdrupdam Lokal Center:

-Jeg skal lave absolut ingen ting, så jeg har ikke lagt nogle planer. Det skulle da lige være at se mere til mine børnebørn, og så trænger haven også til en ordentlig omgang, kommer det storsmilende fra Mette Henriksen.

Som ung kom Mette Henriksen i februar 1975 i lære som frisør hos Jane Nord; indehaveren af Salon Nord i Helligkorsgade. I 1983 blev hun – sammen med sin svigerinde, Birgitte Fallesen, medejer af den daværende Centersalonen, som var placeret inde i selve centret.

I 30 år drev de to familiemedlemmer salonen, inden Birgitte Fallesen i 2013 forlod faget og overdrog sin andel til nye medejere. Inden det skete flyttede salonen i juni 2010 til de nuværende lokaler i centret, og i den forbindelse skiftede Centersalonen navn til Klip-Klip-Klip.

-De seneste to år – siden 2019 – har jeg været eneejer af salonen, og det har betydet mange og lange arbejdsdage. Nu er tiden kommet, hvor jeg overlader salonen til en ny ejer, Pia Weitling, og derfor skiftet salonen navn til Weitling Coiffure, og jeg ser frem til, at ingen længere skal ”hundse” med mig, tilføjer Mette Henriksen.

Inden Mette Henriksen helt forlader sin salon, holder hun fredag den 18. juni ”åbent hus” fra kl. 15 til kl. 17, hvor hun vil tage en hyggelig afsked med sine mange trofaste kunder.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Bramdrupdam

Syng efterårs-depressionen væk

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Sanggruppen Solong arrangerer et stort syng-med-arrangement i Forum Kolding. Pressefoto.

Lørdag den 6. november afholder Sanggruppen Solong et stort syng-med-arrangement i Forum Kolding under overskriften: Syng dig glad.

Den Kolding-baserede sanggruppe Solong har gennem flere år arrangeret syng-med-arrangementer forskellige steder.

For første gang underholder de i Forum Kolding Bramdrupdam. Formålet er at skabe en aften, hvor man er sammen om sangen og den positive energi, det giver.

-Selvom vi har arrangeret disse koncerter i flere år, så er det tydeligt at mærke, at den tradition for fællessang, der blev skabt under corona-nedlukningen, har sat sig i folk, fortæller Solongs formand Poul-Erik Hansen og fortsætter:

-Vi har derfor også været nødsaget til at skifte til Forum Kolding Bramdrupdam, hvor vi har dobbelt så mange billetter til rådighed.

Der har tidligere været 90 billetter til arrangementet, men med flytningen er der nu mulighed for 180 gæster. Størstedelen er allerede revet væk – og der er således kun ca. 40 billetter tilbage.

-Det særlige ved vores arrangement er også, at det kombineres med fællesspisning. Helt juleagtigt skal vi i år have flæskesteg med det hele og is til dessert. Vi ser også, at flere har brugt det som en mulighed for at mødes med venner og familie på en ny måde – og det er en idé, som vi gerne vil give videre, slutter Poul-Erik Hansen.

Arrangementet finder sted lørdag den 6. november kl. 18 i Forum Kolding Bramdrupdam. Billetter kan bestilles hos Rita på tlf. 7586 0406 eller købes på ssbad.dk.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bramdrupdam

Cirkus afvikler fem forestillinger

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Cirkus Trapez præsenterer blandt andet den unge slangepige Yana fra Bulgarien. Foto: Cirkus Trapez/Pressefoto.

Isabella Enoch præsenterer cirkus for hele familien i efterårsferien.

Det bliver med en ny forestilling for hele familie, når Cirkus Trapez afvikler fem forestillinger i Forum Kolding i Bramdrupdam. Det sket fredag den 15. oktober, lørdag den 16. oktober og søndag den 17. oktober – altså i efterårsferien.

Fredag er der en enkelt forestilling kl. 17, mens der lørdag og søndag er forestillinger både kl. 11 og kl. 15.

Cirkus Trapez har i de mange år, det har været på landevejene, høstet stor ros for at skabe en hyggelig og familievenlig forestilling i øjenhøjde med publikum. Det er den linje, cirkusdirektør Isabella Enoch vil føre videre her i 2021 i en række haller rundt om i landet.

-Vi skal være lige det, som cirkus er for de fleste, nemlig en form for underholdning, der kommer ud til selv de mindste byer, og hvor publikum kan lade sig rive med på en rejse, hvor de glemmer tid og sted, lyder det fra cirkusdirektør Isabella Enoch.

Forestillingerne i Forum Kolding byder blandt andet på akrobatik, slangepige, trapez, jonglering, hulahoop, cubeact, magi og naturligvis nogle dejlige dyr som geder og heste.

-Meningen med vores forestilling er at hylde den verden, vi holder så meget af – cirkus. Det er hårdt arbejde, men der er sammenhold og mange nationaliteter, der mødes på kryds og tværs, og når musikken først spiller, glemmer artisterne alt om det hårde arbejde i bestræbelserne på at tryllebinde publikum, fortæller Isabella Enoch.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bramdrupdam

Padel i Forum Kolding

Offentliggjort for

den

Forfatter:

De nye padelbaner er nu blevet klar i Forum Kolding – det gamle Bramdrupdam Sports- og Mødecenter. Pressefoto.

Efter en lidt længere tid end forventet er de nye padelbaner nu endelig klar i Forum Kolding – det gamle Bramdrupdam Sports- og Mødecenter.

SlotssøBadet, som overtog hallerne m.v. den 1. november 2020, satte ret hurtig gang i opførelsen af de to baner, som er placeret imellem bygningerne – hvor det gamle svømmebad engang lå.

Padel Forum Kolding består af to udendørsbaner i bedste kvalitet og der er opsat ekstra lys, så man har mulighed for at spille, når det bliver mørkt – helt til kl. 23.00 hver eneste dag.

Eneste krav før man kan spille er, at man booker tid på hjemmesiden.

I og med, at ikke alle har bat og bolde vil der være mulighed for at låne dette – så har man en mulighed for at se om spillet er noget for en, før man investerer i disse ting.

-Vi har glædet os til at præsentere denne hastigt voksende idrætsgren i verden i Bramdrupdam og nu er banerne endelig klar, siger direktør i SlotssøBadet, Otto Skak.

I forbindelse med anlæggelsen af banerne har man fra Forum Koldings side også investeret i et særligt loungeområde, med hyggemøbler, beplantning m.v. så området står super flot med mulighed for indsyn fra loungeområdet til begge baner.

-Vi forventer at folk også vil bruge det dejlige område, vi har lavet ved siden af banerne. Det giver i hvert fald mulighed for at man lige kan få pulsen ned igen efter en spændende padel kamp, fortæller Otto Skak.

Forum Kolding har sat gang i bookingen af banerne. Men man forventer at der lørdag den 30. oktober afholdes et åbent hus, hvor man kan få fif m.v. af nogle af de dygtigste padelspillere i Danmark.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bramdrupdam

Valgmøde og morgenkaffe

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Der er lagt op til et utraditionelt valgmøde, når kandidater fra de politiske partier mødes i Forum Kolding i Bramdrupdam. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Kandidater fra de politiske partier mødes i Forum Kolding søndag den 24. oktober.

Der er lagt op til et utraditionelt valgmøde, når kandidater fra de politiske partier mødes søndag den 24. oktober i Forum Kolding i Bramdrupdam forud fra kommunal- og regionsvalget tirsdag den 16. november.

Først og fremmest er det utraditionelt at afvikle valgmøde på en søndag, og det er samtidig utraditionelt, at der serveres gratis morgenkaffe.

-Der bliver i den kommende tid holdt rigtig mange lokale valgmøder, og det betyder, at der er den grad er bud efter de politiske kandidater. For at få så mange partier repræsenteret som muligt, har vi valgt at tage en søndag i brug, og da selve valgmødet starter kl. 9.30, har vi besluttet at byde på gratis morgenkaffe kl. 9 til 150 deltagere, fortæller formanden for Bramdrupdam Lokalråd, Henrik Bøystrup.

Traditionen tro er det ”trekløveret” Bramdrupdam Lokalråd, Bramdrupdam Borgerforening og Forum Kolding/Bramdrupdam, der har taget initiativ til valgmøde. Det skete også for fire år siden, og det blev en succes med et pænt fremmøde.

Nu venter arrangørerne spændt på, om den gode tilslutning fortsætter nu, hvor mødet er henlagt til en søndag.

Samtlige opstillingsberettigede partier er inviteret til at have en kandidat siddende i panelet. På nuværende tidspunkt er der tilsagn fra: Socialdemokratiet, Venstre, Konservative, SF, Radikale Venstre, Dansk Folkeparti, Enhedslisten og Nye Borgerlige.

Mødet afvikles, så alle får mulighed for at komme til orde. Indledningsvist får hver kandidat lejlighed til at komme med et oplæg, hvorefter kandidaterne indbyrdes kan komme i dialog og samtidig besvare spørgsmål fra de fremmødte borgere.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Bramdrupdam

Yoga-event i Bramdrupdam

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Det er det første yoga-arrangement i Forum Kolding. Foto: Irina L/Pixabay (Modelfoto)

Forum Kolding i Bramdrupdam står bag et yoga-event i september.

Hvad enten din interesse er for at få brugbar viden om din vejrtrækning – der hvor du måske er fanget i en ond cirkel – en ubehagelig tilstand vil et foredrag af Danmarks førende inden for området Simon Krohn åbne yoga eventet fredag aften den 24. september i Forum Kolding i Bramdrupdam.

Måske er du ny i yoga – har erfaring med yoga, eller måske du er nysgerrig på hvordan yoga – mindfullnes kan hjælpe, når vi oplever mere belastning, end der er godt for vores krop og sind – så kom og hør Esther Sorgenfrei Blom fortælle om, hvordan vi kan hjælpe os selv til at få mere ro – finde glæden frem og være god ved krop og sind, oplyser Forum Kolding.

Desuden vil flere indlandsk-førende yoga lærere gæste weekenden – mød Janni Ide Daugaard/ Stinna Madelaire Milo Lukas og Forum Kolding har været så heldige, at flere af deres dygtige undervisere fra området også kommer og bidrager med bl.a klang meditation – Lyengaar yoga – hot yoga m.m.

Glæd dig til at opleve Forum Kolding i yogaens tegn med salgs stande af yoga tøj – yoga tilbehør – kunst – klangskåle m.m., og ikke mindst vil du kunne købe fantastisk sund lækker mad og snacks til at holde energien oppe med.

Lørdag aften, når yoga dagen er slut, åbnes Slotssøbadet op til stilleaften – dette er med i prisen.

Billetter til Yoga Event Kolding kan købes via SlotssøBadets hjemmeside.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tags

januar 2022
M Ti O To F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  

Populære artikler