Connect with us

Håndbold

Easyfood indgår samarbejde med KIF Kolding

Offentliggjort for

den

Easyfood har indgået et samarbejde med KIF Kolding. Fra højre ses direktør i KIF Kolding, Christian Hjermind og administrerende direktør hos Easyfood, Flemming Paasch. Foto: KIF Kolding.

KIF Kolding er glade for det nye samarbejde.

Easyfood har indgået et samarbejde med håndboldklubben KIF Kolding.

-Med dette samarbejde er vi med til at binde byen sammen, skabe fællesskaber og dyrke “Den gode Kolding-historie”. Så vi er meget glade, fortæller direktør i KIF Kolding, Christian Hjermind, i et opslag på Facebook.

Administrerende direktør hos Easyfood, Flemming Paasch, siger:

-Easyfood A/S har sammen med en række partnere valgt at støtte KIF Kolding i bestræbelserne på, at skabe et stærkt sammenhold med netop KIF Kolding i centrum. Easyfood har længe ønsket et tættere samarbejde med caféer og andre restaurationer på vores hjemmebane i Kolding.

Virksomheden blev grundlagt i år 2000 i Kolding, hvor både produktion og hovedkontor har hovedsæde. Herudover har man også produktion internationalt gennem partnere. Easyfood sælger produkter i 16 lande til kunder som Starbucks, McDonald, CircleK, 7-eleven og Coop.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Håndbold

KIF Kolding forlænger med ligatræner

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KIF Kolding forlænger samarbejdet med Kristian Kristensen de næste to sæsoner. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

KIF Kolding forlænger samarbejdet med Kristian Kristensen de næste to sæsoner.

Siden 1. februar i år har ansvaret ligget hos den erfarne ligatræner, som er faldet godt til i klubben. Han har sørget for at holdet og klubben har tilkæmpet sig livsvigtige point i bundstriden og dermed sikret sig en sæson mere i den fornemmeste række i dansk herrehåndbold.

-Vi er meget glade for at fortsætte samarbejdet med Kristian Kristensen, så vi kan tage et stort skridt frem. Kristian har spillet en stor rolle i denne sæson, hvor han fik samlet holdet og vundet de afgørende kampe – her tænker jeg ikke mindst på kampene mod Nordsjælland og TTH, fortæller direktør Christian Hjermind i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Vi skal længere op i tabellen og i forhold til, hvor vi står og hvor vi vil hen, er Kristian den rette. Kristian har de rette kompetencer som træner og leder – og så passer han godt ind i den kultur, vi ønsker at blive endnu tydeligere omkring – en kultur, hvor vi hele tiden gør os umage og bestræber os på at blive bedre. Det gælder vores ligahold, vores U23 hold og KIF talentakademi. Sidst men ikke mindst er Kristian et foreningsmenneske med interesse og passion for dyderne i foreningen. Det er også vigtigt.

Selv udtaler Kristian:

-Jeg er glad, stolt og havde ikke svært ved at takke ja til at fortsætte rejsen med KIF Håndbold. Jeg stortrives i miljøet i og omkring klubben, der har præsenteret de fremtidige planer, som ser både spændende og udfordrende ud. KIF er en kulturinstitution i dansk håndbold og med de rammer, herunder fangruppen, var det en “no-brainer” for mig.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

KIF Kolding overlever: Fik en hjælpende hånd

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Lørdag møder KIF Kolding igen TTH Holstebro i Sydbank Arena. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Overlevelsen i herrernes håndboldliga blev onsdag aften sikret med hjælp fra Lemvig-Thyborøn Håndbold.

KIF Kolding slipper for, at stå i endnu en nervepirrende sidste kamp for, at overleve i herrernes håndboldliga.

Onsdag aften tabte KIF Kolding 37-33 til Sønderjyske på udebane. Men så skete miraklet i den anden kam. TTH Holstebro tabte nemlig 32-37 hjemme i Holstebro mod Lemvig-Thyborøn Håndbold. Dermed er TTH sikre på, at ende på sidstepladsen og KIF Kolding klarer frisag. Dermed er kampen om, at undgå nedrykning til 1. division slut.

KIF Kolding, der igen har gratis entré til det der måske blev en afgørende kamp, kan på lørdag dermed spille helt uden nerver. Her kommer TTH Holstebro netop på besøg og KIF Kolding håber, at der vil være omkring 3.000 tilskuere på lægterne til at bakke hjemmeholdet op i Sydbank Arena.

Der er kampstart klokken 15 på lørdag.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

GOG-spiller skifter til KIF Kolding

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Anders Beuschau skifter fra GOG til KIF Kolding. Foto: KIF Kolding.

Den 21-årige håndboldspiller har fået sin håndboldopdragelse i GOG.

Anders Beuschau skifter fra GOG til KIF Kolding på en 2-årig kontrakt fra sommeren 2022.

Anders er 21 år gammel har haft sin håndboldopdragelse i GOG og har allerede tilegnet sig meget erfaring. Han er en meget fysisk stærk stregspiller men stadigvæk meget bevægelig og hurtig. Vi har store forventninger til hans videre udvikling i klubben.

-Jeg har valgt KIF Kolding, da jeg ser det som det helt rigtige match for min udvikling som håndboldspiller. De har et super godt træningsmiljø, som jeg ser frem til at prøve kræfter af med, fortæller Anders Beuschau i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Jeg glæder mig til at blive en del af truppen, og jeg er sikker på det nok skal blive en succes. Det bliver selvfølgelig også spændende at opleve stemningen i Sydbank Arena, hvor jeg er sikker på der er god opbakning fra fansene! Jeg skal give den alt hvad jeg har, for at hjælpe klubben med at komme tilbage til toppen af dansk håndbold, og spille med om medaljer, som er der hvor det er sjovest.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

KIF Kolding fik uafgjort i første kamp i nedrykningsspillet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KIF Kolding fik uafgjort med Nordsjælland Håndbold. Foto: BlumePress.

Lørdag eftermiddag spillede KIF Kolding 26-26 mod Nordsjælland Håndbold.

I eftermiddags tørnede KIF Kolding ud i den første kamp i kvalifikationsspillet, der gælder om, hvem der skal rykke ud af herrernes håndboldliga.

Nordsjælland Håndbold var på besøg i Sydbank Arena, hvor der var godt 1.500 tilskuere.

Det blev en jævnbyrdig affære. 13-13 var stillingen ved pausen. I det 56. minut var det ellers KIF Kolding, der var foran med 26-25. Men i det 57. minut fik Nordsjælland Håndbold udlignet og der blev ikke scoret yderligere i de døende minutter af kampen. Slutresultatet blev 26-26.

Topscorerne for KIF Kolding blev Benjamin Brunshøj Pedersen, Jens Svane Peschardt og Peter Balling Christensen med hver fem mål.

På onsdag skal KIF Kolding møde Lemvig-Thyborøn Håndbold på udebane.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Håndbold

Sejrsstime stoppede i finalen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

KIF Koldings U13-piger tabte for første gang under Kolding Cup. Desværre var det i finalen med 6-10.

I disse dage afvikles Kolding Cup med over 200 hold fra både Europa og de nordiske lande. Kampene afvikles i mange forskellige haller her i Trekantområdet.

Søndag er det finalerne og placeringskampene, der bliver afviklet. I Sydbank Arena spilles alle finaler. Og her var det blandt andet U13-pigerne, der efter en regulær sejrsstime lørdag i Fredericia Idrætscenter var samtlige deres kampe – og også kvartfinalen.

Men i finalen stoppede sejrsstimen desværre. KIF Kolding U13 mødte det hollandske hold VOD, der hele kampen var foran og vandt kampen 6-10. Det lykkedes ikke for KIF-pigerne, at få stoppet de hollandske piger. Men KIF Kolding U13 fik dog alligevel en flot andenplads.

Kolding Cup sluttes af søndag aften med en afslutningsceremoni i Sydbank Arena.

Vejen til finalen

Indledende gruppekampe:

KIF Kolding U13 – TSV Bargteheide: 21-7
KSV BWO – KIF Kolding U13: 9-24
HG Owschlag-Kropp-Tetenhusen – KIF Kolding U13: 5-27

Kvartfinale:

KIF Kolding U13 – HSG Schülp/Westerrönfeld/Rendsburg 2: 19-6

Semifinale:

KIF Kolding U13 – HTS/BW96 Handball: 12-7

Finale:

KIF Kolding U13 – VOC (Holland): 6-10

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Derfor kørte Trekantbrand…

Tags

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Populære artikler