Dukkede op fra baglommen: -Så blev det hurtigt en bedre mandag

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto. Danske Spil (Arkivfoto)

En mand i slutningen af trediverne fra Sønderjylland havde i over en uge gået rundt med 5,3 millioner kroner i baglommen i form af en Lotto kupon. Nu vil han afbetale sin gæld, og donere et beløb til en bestemt organisation.

Da sønderjyden en mandag morgen valgte at svinge forbi en kiosk for at hente lidt morgenbrød, slog det ham, at han havde en gammel Lotto kupon liggende i sin pung, oplyser Danske Spil.

-De sagde i butikken, at jeg havde vundet noget, men at beløbet var for stort til at de kunne udbetale det. Så jeg satte mig ud i bilen og fandt telefonen frem for at tjekke beløbet, fortæller den nybagte mangemillionær, der har valgt at være anonym.

De mange tal sprang ham straks i øjnene, så meget endda, at han overså de sidste tre cifre.

-Først troede jeg jo, at jeg havde vundet 5.333 kroner, men så kiggede jeg en ekstra gang og der var tre ekstra tretaller bagved, og så blev det hurtigt en lidt bedre mandag, griner han.

5.333.333 millioner er mange penge. Men beløbet var ikke stort nok til at slå ham ud af kurs.

-Efter jeg havde læst mailen, tog jeg på arbejde og passede mit job. Dagen gik stille og roligt. Jeg overreagerede slet ikke, fortæller han med en rolig stemme.

Måtte gå til bekendelse

Da arbejdsdagen var slut, tog han hjem for at fortælle sin kæreste om hele to skelsættende ting, der var sket i løbet af dagen.

-Jeg fortæller min bedre halvdel, at jeg har noget, jeg skal bekende. Jeg fortæller først, at jeg kom til at spise et rundstykke og en kage til morgenmad, og så at jeg ”nårh ja” også har spillet lotto og vundet, fortæller sønderjyden med et stort grin.

Der skulle dog gå et helt døgn, før hun troede på hans ord.

-Det var først dagen efter, da forskuddet på 200.000 kroner tjekkede ind, at hun troede på mig. Jeg havde tilfældigvis siddet ugen før med familien og snakket om, hvordan det mon ville være at vinde en masse penge. Så jeg forstår godt, at hun lige tænkte, om det mon kunne passe. Imens har jeg så siddet med 5,3 millioner i baglommen uden at vide det, siger han med forbavselse i stemmen.

Vil afbetale gæld og dele sit held

Han kunne ikke undgå at ligge mærke til, at hans vinderbeløb bestod af seks tretaller, og fortæller at han aldrig har haft et yndlingsstal, ”men det kunne godt tænkes, at det nu skulle være tallet tre.”

-Til at starte med vil vi betale gælden i vores hus ud. Det ville være godt at vide, at man ikke skylder noget. Og så har vi to biler, der skal skiftes ud. Jeg tror, at en stor del af pengene kommer til at gå til de to ting.

Og når gælden er betalt af og den nye bil er bestilt, vil de overveje, hvordan andre også vil kunne få gavn af deres held.

-Vi har snakket om at donere en del af pengene til nogen. Vi skal lige have snakket om, hvem der skal have et bidrag. Vi har tænkt lidt på at give et beløb til Danske Hospitalsklovne, men vi ved det ikke helt endnu, slutter han eftertænksomt af.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel