Kolding Netavis

Død af kræft: Kollegaer sagde et sidste farvel til Nicki

Kolding Netavis
Kolding Netavis

Trekantbrands kollega blev tirsdag bisat.

35-årige Nicki, der har været hos Falck Kolding/Trekantbrand de seneste fem år, er død af kræft.

Kollegaerne hos Trekantbrand sagde tirsdag eftermiddag et smukt farvel til deres værdsatte kollega, der alt for tidligt og meningsløst skulle herfra.

Nicki blev på flotteste vis eskorteret fra kirken af to ambulancer, med kollegerne stående langs vejen, for så igen at mødes på stationen til et sidste farvel. Der er ingen tvivl om, at det var med en klump i halsen og tårer i øjnene, at kollegaerne stod uniformeret på række, for at vise deres dybeste respekt for Nicki og medfølelse til familien.

Det var med horn og lygter, monster og træstammer at alle kolleger, venner og familie tog en sidste afsked med Nicki på station 409. Rørende og helt i Nickis ånd.

Den 29. januar fik Nicki sagt et sidste farvel til kollegaerne i Trekantbrand på stationen i Kolding. Her blev han i ambulance kørt fra Odense Universitetshospital til et hospice i Haderslev. Undervejs var der et stop på stationen i Kolding, hvor kollegaer kunne sige farvel til Nicki. Desværre fik Nicki ikke lang tid på hospicet, da han døde cirka halvanden uge senere.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel