Kolding Netavis

DM-bronze til Kolding-kæmpere

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Rasmus Grau Bonde (t.v.). Privatfoto.

Asia Sport Center tager DM-bronze med hjem til Kolding.

I weekenden har fem karatekæmpere fra Asia Sport Center i Kolding haft sved på panden. De kæmpede til DM i karate i Solrød Idrætscenter.

Allerede fredag aften sikrede Rasmus Grau Bonde den første bronze-plads til Asia Sport Center. Rasmus deltog i kategorien kata for ungsenior. Igen lørdag var der en brozemedalje på plads, da Maria Nesic sejrede sig til tredjepladsen i kumite-kamp i seniorkategorien, en kategori hvor der også er dygtige deltagere fra landsholdet. I de øvrige kategorier kæmpede de voksne sig bl.a. til flere flotte 4. pladser.

Alle kæmperne i Asia Sport Center dyrker karate som en fritidsinteresse, men de kunne matche de bedste kæmpere i Danmark, heriblandt flere landsholds- og talentcenterkæmpere, der alle deltager til DM.

Og med en lang kamppause pga. Corona-restriktioner må deres deltagelse og flotte resultater være et stort klap på skulderen til deres Sensei, der har trænet dem hårdt op til DM.

Yngste deltager fra Asia Sport Center var Arman Abdi, der med sine 13 år var deltager på børneholdet for sidste gang. Han kæmpede en super flot kamp, hvor han formåede at holde point fra døren til slutresultatet 0-0. Desværre havde dommerne ikke helt øje for Armans kampgejst denne gang, så modstanderen blev kåret som vinder.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel