Kolding Netavis

Ditte fik årets Iværksætterpris

Ditte Petersen har afsluttet sin toårige uddannelse på Entreprenørskab og design på IBA Erhvervsakademi Kolding. Foto: Maria Tuxen Hedegaard.

Hvis du er en af de turister, som i et meget stort antal besøger populære Club La Santa på Lanzarote, så har du måske stødt på Ditte Petersen. Eller i hvert fald på det markante fodaftryk, som Ditte har sat på det populære resort-område.

Det er nemlig hende, som står bag indretningen af det helt nye og fantasifulde børneområde, hvor ferieglade unger blandt andet kan klatre på – eller gemme sig i – den indendørs vulkan, som Ditte har designet.

I sommeren 2022 er indretningen af børneområdet på Club La Santa ikke afsluttet endnu, så der er mere på vej fra Dittes hånd. Derimod har hun sat sidste punktum på IBA Erhvervsakademi Kolding, hvor Ditte har afsluttet sin toårige uddannelse på Entreprenørskab og design.

Uddannelsen blev afsluttet på fornemste vis, da Ditte ved dimissionen også modtog Iværksætterprisen. En af årsagerne var naturligvis, at hun i løbet af studiet har opbygget sin egen design- og indretningsvirksomhed ved siden af undervisning, gruppearbejde og afleveringer. Virksomheden har fået navnet Playroom by Ditte Petersen.

-Jeg er meget beæret og glad over, at jeg er udvalgt til at modtage Iværksætterprisen. Det er meget overvældende, fortæller Ditte, der roser den stemning, IBA skaber omkring de studerende, der har drømme om at skabe sig en liv som selvstændig.

-Både vejlederne og medstuderende er rigtig gode til at heppe på én. Når man arbejder med at skabe sin egen virksomhed, så betyder det meget at få rådgivning, og at der er nogen til at sige ”Yes!, det lyder megafedt, hvad du har gang i”. Samtidig har de den nødvendige indsigt, så de også kan give faglig sparring og konstruktiv feedback.

Du kan følge hendes arbejde på www.linkedin.com/in/petersenditte

Tagget med: ,
Del denne artikel