Direktør glæder sig: -Nu bliver vi herre i eget hus

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Regeringen og en række partier har indgået aftaler om yderligere genåbning af Danmark. Og det kommer også Hotel Koldingfjord tilgode. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Direktøren hos Hotel Koldingfjord glæder sig over nattens aftaler i forhold til yderligere genåbning af Danmark.

Regeringen og en række partier i Folketinget indgik natten til tirsdag aftaler om yderligere genåbning af Danmark.

Og det kommer blandt andet hotelbranchen tilgode. Det glæder direktør hos Hotel Koldingfjord, Peder J. Madsen:

-Det er meget glædeligt, at Regeringen og en række af Folketingets partier i nat er nået til enighed om yderligere genåbning af Danmark. Den nye aftale giver hoteller, konferencecentre og restauranter yderligere muligheder og væsentligst af alt klarhed for, hvilke regler der kan drives virksomhed efter i de kommende måneder, fortæller Peder J. Madsen i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Politikerne følger Ekspertgruppens anbefalinger for så vidt angår møder og konferencer. Det betyder, at vi nu kan melde grønt lys for de arrangementer som allerede er planlagt for maj og juni. Dette er meget væsentligt, idet alternativet ville være yderligere aflysninger og mio.-tab, tilføjer en tilfreds hoteldirektør tirsdag morgen efter nattens aftale.

En åbning for private arrangementer

En anden væsentlig ting er faldet på plads med aftalen:

-Der åbnes op for at private arrangementer kan fortsætte efter kl. 23.00 og at der kan serveres alkohol indenfor virksomhedens gældende bevilling, f.eks. til kl. 05.00. Også her har vi og mange af vores gæster længe savnet afklaring på om planlagte bryllups- eller sølvbryllupsfester kan fortsættes efter kl. 23.00. Med nattens aftaler bliver vi igen herre i eget hus og kan begynde at drive forretning, slutter Peder J. Madsen.

Hotel Koldingfjord har været nedlukket siden 9. januar i år og genåbner fra torsdag den 6. maj.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel