Kolding Netavis

Digital generalforsamling: Genvalg til formanden

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Susanne Stenstrop Thorsen (SF). Privatfoto.
Susanne Stenstrop Thorsen
Susanne Stenstrop Thorsen blev genvalgt som formand. Privatfoto.

Der var indkaldt til digital generalforsamling.

SF Kolding afholdt årets generalforsamling søndag den 18. april. På trods af, at generalforsamlingen i år var digital, var der høj deltagelse og engagement. Det oplyser SF Kolding i en pressemeddelelse.

Det kommende kommunalvalg var naturligvis højt på dagsordenen. Bl.a. vedtog generalforsamlingen en udtalelse, hvor SF lægger op til et stærkt samarbejde i valgkampen mellem de partier, der på landsplan står bag den nuværende regering.

Formand: -En spændende tid

Susanne Stenstrop Thorsen blev genvalgt som formand.

-Det er en spændende tid at være formand for SF Kolding. Sammen med bestyrelsen vil jeg fortsat gøre mit ypperste for at skabe et brag af en valgkamp for SF. Og det skal ske på en måde, hvor alle SF’ere, der har lyst, får mulighed for at bidrage, siger Susanne Stenstrop Thorsen, der også selv er byrådskandidat.

Anita Nørgaard og Bodil Aggesen blev genvalgt til bestyrelsen, mens Bo Vesterlund, Erik Dyg Sørensen og Ida Damborg blev suppleanter.

Udtalelsen fra SF Kolding

Vi skal samarbejde om en ny retning og et nyt flertal i Kolding kommune. Vi står ved valget i november med en historisk chance for at sikre et flertal i Kolding af de centrum- venstrepartier, der på landsplan står bag den nuværende regering, og dermed en afslutning på 12 år med et VO-flertal i Kolding Byråd, der efter vores opfattelse ikke har brugt mulighederne for udvikling og fremgang:

– Til at gøre Kolding til en attraktiv bosætningskommune

– Til at holde styr på økonomien.

– Til at sikre dialog og inddragelse af befolkningen i åbne politiske processer. Det er alt det vi gerne vil ændre, så vi gør Kolding kendt som en by med høje ambitioner når det gælder:

• Favnende stærke fællesskaber, der kan løfte indsatsen for vores børn og unge, så Kolding bliver kendt som en stærk børnekommune, vores udsatte og sårbare grupper, så vi kendes på at tage os godt af dem, der har brug for hjælp og omsorg, samt en kommune med et godt tilbud om fællesskab, hjælp og omsorg for vores ældre. • Ambitiøse målsætninger for natur, miljø, klima og bæredygtighed i et samarbejde med erhvervsliv, uddannelsesstedet, borgere og byråd.

• Udbygning af oplevelsesmuligheder indenfor idræt, kultur og adgang til naturoplevelser i vores smukke omgivelser til glæde for os alle.

Vi tror, det er indenfor rækkevidde at vinde valget til november. Det er vores indtryk, når vi snakker med folk, at mange ønsker en ny politisk retning. Skal dette lykkes, opfordrer vi til et tæt samarbejde blandt de partier, der står bag den nuværende regering, samt et valgteknisk samarbejde, der forbedrer vores mulighed for at vinde valget i fællesskab. Vi må ikke forspilde denne mulighed.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *