Kolding Netavis

Det sidste slag skal slås

Kolding Netavis
Kolding Netavis
KIF Cricket skal til nye omgivelser på den øverste bane ved Nordre Sportsplads. Pressefoto.

Sidste kamp spilles søndag og så er det flyttedag.

KIF Cricket slår sit sidste slag på Præsteengen ved Kolding Stadion, når de søndag den 23. august klokken 11 spiller deres sidste kamp på den placering. Derefter er der dømt flyttedag, da klubben skal til nye omgivelser på den øverste bane ved Nordre Sportsplads.

– Det er vemodigt at sige farvel til Præsteengen, men samtidig glæder vi os meget til at spille på en større bane. Med placeringen på Nordre Sportsplads bliver den nye bane omkranset af store træer, hvilket giver den helt rette cricketstemning af at være i en park, siger Vijay Kumar formand for KIF Cricket i en pressemeddelelse og fortsætter:

– Cricket stammer fra England, hvor det oprindeligt har været spillet i parker og til dels stadig bliver det. Så den nye placering skaber en perfekt ramme om spillet.

70 år på samme bane

KIF Cricket har spillet på Præsteengen i hvert fald de sidste 70 år. Klubben har i al den tid spillet på dispensation, da banen ikke lever op til de officielle mål for en cricket bane.

Søren Rasmussen formand for Fritids- og Idrætsudvalget siger:

– Det er dejligt, vi som en del af den store investering i idrætten, kan give KIF Cricket bedre betingelser for at udøve deres sport og har fundet en rigtig god placering til dem.

Cricketbanen skulle oprindeligt have været placeret ved Seest Idrætspark på engen, der bruges til Grøn Koncert. Arealet har udviklet sig til et beskyttet naturareal, der med tiden har bredt sig i omfang, så det ikke længere er muligt at placere en cricketbane på arealet. Grøn Koncert kan fortsat afvikles på arealet.

Tidsplanen for flytningen af KIF Cricket ligger endnu ikke fast, men det sker i løbet af efteråret.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *