Connect with us

Seest

Det gælder om, at sidde fast og blive trukket fri

Offentliggjort for

den

Det er om, at sidde så godt fast som muligt - og bagefter blive trukket op igen. Foto: BlumePress.
Det er om, at sidde så godt fast som muligt - og bagefter blive trukket op igen. Foto: BlumePress.

Det gælder om, at komme til, at sidde fast med firehjulstrækkeren og derefter at blive trukket fri.

Team Skovtrolden har denne weekend et arrangement i Seest Grusgrav, hvor op mod 30 firehjulstrækkere deltager:

-Vi kører manøvrekørsel på hyggeplan. Vi forsøger, at få lavet noget mudder, så vi kan sidde fast og blive trukket fri, fortæller Vicki Juul Christensen til Kolding Netavis.

-Sporten er, at sidde fast. Den der kommer hurtigst gennem banen har vundet, tilføjer hun.

Der kører både i dag lørdag indtil klokken 16 og søndag fra 10-16.

Se billederne nedenunder…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Seest

Foredrag med fokus på helbredelse af indre smerte og angst

Offentliggjort for

den

Forfatter:

-Jeg tror mere end nogensinde før på at Jesus er nær ved alle, som går gennem smerte, sygdom, skam og håbløshed, siger Peter Holmsgaard, der er initiativtager til Kraftværket. Pressefoto.

Coronaen har vist os, at livet måske er mere skrøbeligt, end vi troede, og livskriser kan ramme alle. Det er et af temaerne på foredraget i ”Kraftværket”, som foregår i Kirkeibyen.

Kirkeibyen lancerer et nyt tilbud, der sætter fokus på helbredelse af såvel indre som fysiske smerter. Det hedder Kraftværket og henvender sig til alle uanset tro, køn, alder og livsomstændigheder.

Kraftværket starter onsdag den 29. september kl. 19 med et gratis foredrag om helbredelse og mulighed for at blive bedt for.

-Coronakrisen har vist, at vi har et velfungerende samfund, men på trods af det, er der også bare rigtig mange mennesker, der har ondt i livet. For livet rammer jo os alle sammen. Vi kan komme ud for store omvæltninger og der har coronaen vist, at livet er skrøbeligt. Når samfundet lukkede ned, og alt det vi lænede os op af forsvandt på et øjeblik, så kommer frygten, angsten og usikkerheden på fremtiden og tager over. Ikke kun hos nogle få, men hos mange, siger Peter Holmsgaard, der er initiativtager til Kraftværket.

Fandt hjælp hos Gud

Han har selv været igennem vanskelige tider, hvor den indre smerte blev for meget. Det har inspireret ham til at fortælle andre om sin situation og den hjælp, han fandt hos Gud, oplyses det i en pressemeddelelse.

-I over 20 år har jeg set Gud mirakuløst helbrede mennesker, samtidig har jeg mærket smerten på egen krop gennem fire stresssygemeldinger, skilsmisse og ødelæggende sygdom i min nærmeste familie, hvor miraklet udeblev. Undervejs i processen mistede jeg fuldstændig håbet og troen på min fremtid, men oplevede Guds helbredelse og genoprettelse i mit liv, fortæller Peter Holmsgaard.

Gennem sin personlige oplevelse har han fået mulighed for at hjælpe mange andre, som er udfordret i livet.

-Jeg tror mere end nogensinde før på at Jesus er nær ved alle, som går gennem smerte, sygdom, skam og håbløshed. Derfor forventer jeg også, at mennesker denne aften kommer til at opleve helbredelse for fysisk og følelsesmæssig smerte.

Personlige historier

I forbindelse med foredraget, vil der også være personlige historier fra andre, som har oplevet frihed fra angst, og der vil være et tilbud til alle, der ønsker det, om at blive bedt for med fokus på helbredelse.

Ud over offentlige møder, vil Kraftværket løbende tilbyde gratis konsultationer, hvor man gennem samtale bøn og Guds kraft får mulighed for på egen krop at opleve helbredelse.

Kraftværket er en del af Kirkeibyen, der ligger på Lykkegårdsvej 100 i Seest.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Seest

Nyt trailcenter er indviet

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Søren Rasmussen (DF) klippede den røde snor til Trailcenteret i Seest og Birgitte Kragh klippede snoren til det nye MTB spor. Privatfoto.

Kolding har fået et nyt mødested for aktivt udeliv. Tirsdag blev trailcenteret i Seest, et nyt mountainbike-spor og nye træningsfaciliteter i Hylkedalen, officielt indviet.

Det nye trailcenter i Kolding ligger i Seest Idrætspark på kanten af Hylkedalen og fungerer som porten til Hylkedalens stier og aktive naturoplevelser.

Her kan både idræts- og motionsaktive brugere og dem, der blot ønsker at nyde naturen, mødes, få information om ruter og stier, søge ly, klæde om, benytte toilettet, varme op og runde af.

Indvielse begrænset til indbudte gæster

Indvielsen af trailcenteret har ladet vente på sig på grund af COVID-19 pandemien, og var af samme årsag begrænset til en mindre kreds af indbudte gæster.

Men det gjorde ikke glæden over det nye Trailcenter mindre hos formand for Idræts- og Fritidsudvalget Søren Rasmussen.

-Vi har ganske vist ikke fået den folkefest, vi havde drømt om. Men med Danmarks først trailcenter, har vi fået et fantastisk mødested, der er klar til at tage i mod en masse brugere, der har lyst til at benytte de nye muligheder for træning i Kolding, siger Søren Rasmussen i en pressemeddelelse.

Selv om det seneste års tid har været præget af forsamlingsforbud og lukkede idrætsfaciliteter, har trailcenteret ikke ligget stille hen imens. Over vinteren har brugerne i høj grad taget de udendørs træningsmuligheder omkring centeret til sig.

Nye faciliteter er en del af nyt klimatilpasningsprojekt

Også formand for Plan-, Bolig- og Miljøudvalget Birgitte Kragh er begejstret over de nye muligheder, som Trailcenteret og de nye faciliteter giver for at opleve Hylkedalen.

-Trailcenteret har en helt unik beliggenhed her tæt på det smukke istidslandskab omkring Hylkedalen, og sammen med de nye træningsfaciliteter og nye stier, giver det et stort potentiale for at komme ud og nyde naturen i dette område, siger Birgitte Kragh.

Udvalgsformand Birgitte Kragh indvier MTB-spor og træningsfaciliteter på kanten af Hylkedalen, flankeret af OCR-løber Morten Ørnstrup og Martin Opauka, formand for Trailbuilders Kolding. Begge har lagt frivillige kræfter i udviklingen af faciliteterne. Pressefoto.

Om kort tid går BlueKolding og Kolding Kommune i gang med et nyt klimatilpasningsprojekt i Hylkedalen ved Seest Mølleå. Midlerne til mountainbikesporet og de nye træningsfaciliteter i Hylkedalen er anlagt for midler fra netop dette projekt.

Det er Miljøministeriets Synergipulje, der er oprettet for at sikre, at klimatilpasningsprojekter i hele landet skaber synergi ved at øge naturværdierne samt skabe rekreative faciliteter, der giver adgang og oplevelser i naturen.

Trailcenteret er som tidligere omtalt her i netavisen nomineret til prisen som Årets Idrætsbyggeri i 2021. Læs mere her…

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Seest

I morgen skal krydset stå færdigt

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Fredag skal krydset stå færdigt.

Det nye udvidede kryds, der skal forbinde Tøndervej/Seest Bakke, skal være “køreklar” fredag. Da netavisens fotograf onsdag eftermiddag var en tur forbi, synes det at se ud til, at der er travlhed, hvis det skal stå færdigt fredag. Men mon ikke det lykkes, når nu det er annonceret, at krydset står færdigt fredag.

Det nye Seest Bakke-kryds

Udvidelsen af Seest Bakke-krydset er det største trafikprojekt i Kolding Kommune i år til en samlet pris på godt 12 mio. kr.

Udmundingen af Seest Bakke i Tøndervej er blevet flyttet godt 50 meter længere vestpå. Samtidig er Tøndervej udvidet med et ekstra spor i vestlig retning, og på Seest Bakke etableres en selvstændig venstresvingsbane, så det bliver lettere for bilister at komme ud på Tøndervej i retning mod centrum.

Se billederne nedenunder…


Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Seest

Kolding KFUM og værested spiller bold sammen

Offentliggjort for

den

Forfatter:

To eftermiddage har Kolding KFUM vist, hvad håndbold er en for en sport og hvad foreningen kan gøre for børn i nærmiljøet.

Håndboldafdelingen i Kolding KFUM har to eftermiddage taget bolden under armen og besøgt det lokale værested i Seest. Målet med samarbejdet har været at vise, hvad håndbold er for en sport, og hvad den lokale forening kan gøre for børn i nærmiljøet.

– Da Corona satte en kæp i hjulet på vores planer om at holde åbent hus i efteråret, besluttede vi at tage kontakt til den lokale skole, for at høre om vi måtte komme på besøg. Vi har været på besøg i Værestedet i Seest 2 eftermiddage her i september og begge dage har der været glade børn og masser af håndbold i hallen, fortæller formand for Kolding KFUM, Børge Svensson i en pressemeddelelse.

Kolding KFUM har til dagligt 200 aktive håndboldspillere i alderen fra 4 år og op. Klubben lægger vægt på det sociale, men har også ambitioner og har øje for talentudvikling og har flere hold i 2. division.

– Vi har forsøgt at vise forskellige facetter af håndbolden, på de to eftermiddage vi har været på besøg. Der har været alt fra afleveringer til skud på mål og forskellige lege med bolden. Herudover har det været muligt, med midler fra DGI og DIF bl.a. at medbringe en fartmåler, der måler hvor hårdt man skyder – det er altid til stor glæde for børnene, fortæller træner, Bo Schorling, der begge eftermiddage har været i hallen som træner.

– Samarbejdet med Værestedet ved Bakkeskolen i Seest har været en sjov oplevelse for vores klub, og vi håber, at det har skabt en interesse for håndbolden, for de børn der har været med. Vi vil gerne fortsætte den tilgang af spillere, vi har haft de seneste år. Ved at være åben for disse former for samarbejde med lokale skoler og andre i lokalområdet, kan vi i fremtiden forblive en stærk lokal forankret klub i Kolding med mange hold i alle aldersgrupper og et stærkt sammenhold, fortsætter Børge Svensson.

DIF og DGI’s foreningspulje, der årligt uddeler ca. 44 mio. kr. til projekter i idrætsforeninger, har også støttet dette projekt. Midlerne er gået til forskellige redskaber, der har gjort det muligt at flytte træningen ud af de vante rammer og over i Bakkeskolehallen.


Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Seest

Hundetræning for jagthunde

Offentliggjort for

den

Forfatter:

I august starter hundetræningen for jagthunde op igen.

Tirsdag den 11. august starter Bramdrup Sogns Jagtforening og Kolding Jagtforening hundetræning for jagthunde op. Det foregår ved Seest Grusgrav. Der er opstart den 11. august klokken 18.30 og der vil være syv til otte træningsaftener. Der sluttes af den 22. september klokken 17.

Der trænes hvalpe, unghunde og åben klasse.

Pris:

Unghunde: 250.00 kr.
Åbenklasse: 300.00 kr.

Eventuelle spørgsmål kan stilles til Kaj Madsen 2814 9070 eller Noe Asnæs 2293 7066.


Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Reklame

Tags

oktober 2021
M Ti O To F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Populære artikler