Kolding Netavis

Derfor hænger der nisser i Hejls

Kolding Netavis
Kolding Netavis
Nisserne ved indfaldsvejen til Hejls er der i forbindelse med, at julen kommer til byen den 27. november. Foto: Elo Christoffersen.

“Ophængte” nisser pryder indfaldsvejen til Hejls. Her er historien om nisserne…

De ser måske nok lidt “ophængte” ud – de nisser, som hænger ind på byskiltene ved indfaldsvejen til Hejls.

Kolding Netavis kunne lørdag aften berette om disse nisser, men vi vidste ikke hvorfor de var der – og om julen allerede var kommet til Hejls.

Men det har Anette Thomsen svaret på. Hun er formand for Hejls Idrætsforening:

-Det er første gang nisserne sættes op. Det er i stedet for de rundballer vi tidligere har brugt. Selv om de har været tøjret, løsnede de sig. Derfor turde vi ikke længere bruge den løsning. Så nu har vi sat tre nisser op ved alle indfaldsvejene til Hejls, fortæller Anette Thomsen til Kolding Netavis.

Nisserne blev opsat i mandags. Og det har givet en del reaktioner i den lille by. Der har nemlig været gang i snakken – ikke mindst i den lokale brugs går snakken – er det noget op til kommunalvalget eller hvem har sat nisserne op?

Og det har Hejls Idrætsforening:

-Sammen med nisserne kommer der også et skilt. Det har vi ikke nået endnu. Men der kommer et skilt, hvor der står, at julen kommer til Hejls den 27. november. Vi plejer, at gøre opmærksom på, at julen kommer til Hejls cirka fire uger forinden, forklarer Anette Thomsen.

Der vil være festlige aktiviteter om eftermiddagen den 27. november og kl. 17.30 mødes man til julefest og fællesspisning i multihallen.

Børn får besøg af julemanden

Allerede den 20. november kan børn under postnummeret Hejls få besøg af selveste “Julemanden” på hjemadressen.

Det kræver dog en forhåndstilmelding. Du skal skrive barnets navn og adresse på en sms til 2148 0842. Så modtager barnet et brev fra Julemanden med dato og tidspunkt. Tilmelding skal ske senest den 10. november.

Det er initiativ, der er startet under corona-pandamien og har været en stor succes, som altså nu gentages i år.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel