Kolding Netavis

Den perfekte cirkel

Der er fokus på den cirkulære økonomi, når The Piazza Project i Nicolai Gården sammen med Empty Your Wardrobe er vært for en række foredrag om genbrug og cirkulær økonomi.

Den 22. august fra 16-18 bliver der stillet skarpt på cirkulær økonomi og bæredygtighed i Nicolai Gården. Det sker, når The Piazza Project i samarbejde med Empty Your Wardrobe præsenterer ”A Perfect Circle: Manifestation of a circular development in Kolding.”, skriver Nicolai Kultur i en pressemeddelelse.

Både The Piazza Project og Empty Your Wardrobe vil gerne øge bevidstheden om bæredygtig levevis og cirkulær økonomi hos Koldings borgere og inviterer derfor alle til at komme forbi og blive klogere på, hvordan man lever bæredygtigt, hvordan du kan ændre dine vaner, og hvorfor det er vigtigt.

På dagen kan man opleve fire oplægsholdere, der alle har gjort deres erfaringer med bæredygtighed og cirkulær økonomi og gerne vil dele ud af deres viden.

De fire oplæg bliver leveret af blogger Mie Schmidt, der ikke har shoppet nyt tøj det sidst år, Tina Klemmensen, der er selvstændig og har startet en Repair Café i Kolding, Stella Jensen, der er projektleder for cirkulær økonomi i Kolding Kommune og til sidst kommer Valentina Volpe, der er indkøber hos Trademark Textiles.

Oplæggene skal lægge grunden for en dialog mellem oplægsholderne og publikum, modereret af Giovanni dal Zilio, der er medstifter af designvirksomheden Ny Dansk Bølge.

Empty Your Wardrobe har i samarbejde med designeren Melinda Hubin skabt kollektionen 3OBB, der viser, hvordan man kan lave bæredygtig mode. Dele af kollektionen kan også opleves d. 22. august i Nicolai Gården.

Del denne artikel