Connect with us

Grøn

De sidste navne klar til Grøn

Offentliggjort for

den

Phlake. Foto: Victoria Mørck Madsen/PR foto.
Phlake. Foto: Victoria Mørck Madsen/PR foto.

Nu er de to sidste navne klar til dette års grøn, der også kommer til Kolding.

Årets Grøn-program er nu fuldendt. Tuborg og Muskelsvindfonden afslører onsdag, at de to sidste navne er hitmagerne Phlake og rapgruppen Suspekt.

Phlake ser frem til at vende tilbage på Grøn:

-Endelig skal vi spille på Grøn igen! Vi glæder os bare til at komme ud på græs igen, og blive sluppet fri sammen med alle dem, som kommer og ser koncerter. Det er første gang i tre år, at der bliver spillet ægte sommerkoncerter, og det glæder vi os helt hjernedødt meget til!

Phlake tordnede i 2016 ind på de danske hitlister med kæmpe hits som ’Pregnant’ og ’Angel Zoo’ fra debutalbummet ’Slush Hours’, der høstede hele fem priser ved Danish Music Award i 2016 – bl.a. for ’Årets Album’. Gruppen var det mest spillede danske navn på P3 i både 2016 og 2017, og i 2018 var ’The Rascal’ det mest spillede danske nummer på dansk radio.

I slutningen af oktober 2021 udsendte Phlake første single fra et nyt albumforløb. Nummeret ‘Vendetta’ cementerede bandets position som et af de mest populære musiknavne herhjemme og blev også P3’s Uundgåelige. I april i år fulgte duoen op med deres nyeste single, ’10 Feet’”. Phlake havde debut på Grøn i 2018.

Suspekt glæder sig til fænomenal sommer

Den danske rapgruppe Suspekt har i årtier blæst danskerne bagover med udfordrende tekster fra hjemegnen Albertslund. Suspekt har vundet indpas i toppen af dansk hiphop og skubbet grænserne for, hvad man kan synge om.

Der er altid garanti for et vildt og overraskende liveshow, når de pumper liv og energi i scenen og publikum. Suspekt er med på Grøn for 5. gang til sommer, og de var i 2016 også ’Plads til forskelle’-ambassadører.

Suspekt fortæller:

-Der er gang i Danmark igen, og vi glæder os helt ekseptionelt til at skulle tournere rundt med Grøn igen – særligt fordi hele Plads-til-forskelle tankegangen betyder meget for os! Der skal være plads til alle, og vi skal alle have lov til at have vores forskelligheder. Det bliver en fænomenal sommer!

Suspekt har vundet et hav af priser og anerkendelser, bl.a. Danish Music Award for Årets Dansk Gruppe i både 2020 og 2015.

Grøn runder Koldingbydelen Seest den 22. juli. Foruden Phlake og Suspekt er disse navne allerede offentliggjort: Christopher, D-A-D, Drew Sycamore, Tessa, Carpark North og Andreas Odbjerg.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Grøn

Krøltop skal med på årets Grøn

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Christopher. Foto: Petra Kleis.

Nu er endnu et navn klar til dette års udgave af Grøn.

Det er lagt op til en magisk koncertoplevelse, når en af Danmarks største popstjerner kommer med et utal af hits til Grøn fest, dans og fællessang. Christopher skal nemlig også underholde til årets Grøn, der blandt andet kommer til Kolding:

-Det er fantastisk at få lov til at være en del af Grøn igen i år. Når jeg kigger tilbage på de år, hvor jeg har været med, står de oplevelser stadig som nogle af de absolut særligste live-øjeblikke i min karriere. Det kommer til at være første gang i virkelig lang tid, at jeg kommer til at stå med fuldt band og fuld produktion og holde en fest foran et publikum. Jeg er sikker på, at folk glæder sig lige så meget som mig til at komme ud og mærke energien og det sammenhold, der gør Grøn til noget helt specielt. Det er fællesskabsfølelsen både på, foran og bag ved scenen, og jeg glæder mig så sindssygt meget til at opleve det igen! Jeg er sikker på, at den her sommer bliver en vi ikke kommer til at glemme, fortæller Christopher i en pressemeddelelse.

Han debuterede i 2012 med albummet ”Colours”, som kastede adskillige hits af sig – herunder ”Nothing in Common”, ”Agains the Odds” og titelnummeret. På scenen er han kendt som et sandt energibundt, der er exceptionelt dygtig til at få fat i publikum – uanset om de befinder sig på de forreste eller bagerste rækker.

Christophers seneste album, ”My Blood”, udkom sidste år, og har modtaget store roser for det mere personlige tekstunivers. Således har to af singlerne fra albummet, ”Ghost” og ”Leap of Faith” begge opnået platincertificeringer, mens ”Fall So Hard” har opnået guldstatus.

Grøn kommer forbi Kolding – nærmer betegnet i Seest. Og det sker den 22. juli. Foruden Christopher er disse navne allerede offentliggjort: D-A-D, Drew Sycamore, Tessa, Carpark North og Andreas Odbjerg.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Grøn

Endnu et navn klar til Grøn

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Andreas Odbjerg kommer også til Kolding, når Grøn løber af stablen. Foto: Sarah Buthmann.

Den albumaktuelle sanger får debut på Grøn 2022, der også kommer til Kolding.

“I morgen er der også en dag”. Det er titlen på en sang, som mange nok kan skråle med på. Bag sangen står sangeren Andreas Odbjerg og han får sin debut på Grøn her i 2022. Han er nemlig det navn, som arrangøren nu har offentliggjort.

Og Andreas Odbjerg glæder sig:

-Det bliver for vildt at spille på Grøn! Jeg glæder mig til tusind ting, men nok særligt til at opleve hele pladsen synge med på f.eks. ‘I morgen er der også en dag’. Det betyder alt for mig at spille et sted som Grøn, hvor der er plads til alle og plads til forskelle. Min musik er ikke skrevet til en bestemt type mennesker – jeg går tværtimod meget op i at gøre den så folkelig og omfavnende som muligt, så på den måde er Grøn det perfekte sted for min musik at leve. Glæd jer til et ekstraordinært og rørende show, hvor alt kan ske, og hvor vi ikke er bange for at improvisere, fortæller Andreas Odbjerg i en pressemeddelelse.

Stjernestatus

Den danske sanger og sangskriver er en af de mest spillede danske artister lige nu, og numre som ”Føler mig selv 100”, ”I morgen er der også en dag” og ”Stor mand” har i dén grad cementeret Andreas Odbjergs stjernestatus.

Odbjerg udgav i 2018 sin første single i eget navn. Før det var han bl.a. den ene del af duoen Moses: “Andreas”, og skrev derudover sangtekster til kunstnere som Ankerstjerne, Lord Siva og Malte Ebert.

I 2021 vandt Odbjerg to priser ved Danish Music Awards som henholdsvis ’Årets Nye Danske Navn’ og ’Årets Sangskriver’, og han modtog også prisen ’P3 Lytterhittet’ for nummeret ’STOR MAND’ sammen med Tobias Rahim. I februar modtog Andreas Odbjerg to ZULU Awards for ‘Årets Kunstner’ og ‘Årets Hit’, og i marts høstede han også to GAFFA-priser i kategorierne ’Årets Danske Hit’ og ’Årets Sangskriver’. Så sent som i weekenden modtog Odbjerg også en Steppeulv for ‘Årets Sang’.

Andreas Odbjerg har netop udgivet sit debutalbum, som bærer titlen ’Hjem fra fabrikken’.

Grøn kommer til Kolding den 22. juli.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Grøn

Her er de første navne til Grøn

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Grøn har torsdag offentliggjort de første to navne til dette års festival, der også kommer til Kolding.

Rapdronningen og Grøn-debutant Tessa samt det legendariske rockband Carpark North er de første navne, som nu er offentliggjort til dette års Grøn, der også kommer forbi Kolding.

-Jeg glæder mig sindssygt meget til at komme med på min første Grøn tour nogensinde. Jeg har selv været til mange Grøn koncerter som publikum, så jeg glæder mig for vildt til, at jeg selv skal stå på scenen. Jeg lover jer det vildeste show. Jeg elsker Grøn for, at der er ‘Plads til forskelle’, hvor hverken musik eller publikummer skal passe ind i en bestemt boks – jeg minder jo heller ikke selv om nogen andre i musikbranchen, og derfor bliver det bare ekstra fedt, at rejse rundt i Danmark med det budskab i ryggen, fortæller Tessa i en pressemeddelelse.

Carpark North har været med på Grøn hele fire gange – i 2003, 2010, 2013 og 2019.

-Det bliver så fedt at vende tilbage til Grøn, og vi er tre gutter, der virkelig glæder os til at spille store, udendørs koncerter igen for et live publikum. Vi kommer med vores største hits og et eksklusivt show, så publikum kan godt glæde sig! Vi elsker at spille Grøn, fordi det er en fest, hvor vi i vores forskellighed bliver til mere, end vi ville være hver for sig! Det er ren kærlighed, lyder det fra Carpark North.

Grøn kommer til Kolding den 22. juli. Det foregår i Seest.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Grøn

Grøn kommer til Kolding i 2022

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Muskelsvindfonden hungrer efter, at skabe den helt særlige Grøn-stemning – også i Kolding.

To år i træk er Grøn blevet aflyst på grund af corona-epidemien. Koncertarrangørerne, der består af Muskelsvindfonden og Tuborg, er derfor glade for, at Grøn vender tilbage til Kolding den 22. juli næste år.

Grøn kommer forbi i alt otte danske byer – heriblandt altså Kolding.

-Det er helt fantastisk, at vi kan se frem til en sommer, hvor Grøn igen kan fylde de mange tomme plæner i landet. Efter at festivalen sidste sommer blev aflyst for andet år i træk, hungrer vi efter at skabe den helt særlige Grøn-stemning sammen med vores gæster og vores frivillige. Vi er desuden i fuld gang med at stable et fedt line-up på benene, som vi glæder os helt vildt til at afsløre… Det må dog vente lidt endnu, fortæller indsamlingschef i Muskelsvindfonden, Theis Petersen, i en pressemeddelelse.

I 2019 kom der 17.000 publikummer ind til Grøn i Kolding.

Tour-plan 2022

Amager d. 21/7-22
Kolding d. 22/7-22
Aarhus d. 23/7-22
Aalborg d. 24/7-22
Esbjerg d. 28/7-22
Odense d. 29/7-22
Næstved d. 30/7-22
Valby d. 31/7-22

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Grøn

Grøn aflyser årets festivaler

Offentliggjort for

den

Forfatter:

Showmaster Jacob Haugaard kommer heller ikke i år på turné med Grøn. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Det bliver alligevel ikke til noget med årets Grøn-koncerter – og dermed også koncerten i Kolding.

Sommerens Grøn-festivaler er aflyst. Det oplyser arrangørerne i en pressemeddelelse.

Arrangørerne bag Grøn har siden genåbningsplanen landede natten til tirsdag i sidste uge været i maskinrummet for at finde en løsning på at afvikle sommerens koncertkaravane ud fra den ansvarlige og bæredygtig model, Grøn præsenterede den 14. april.

En model som har dannet grundlag for ekspertgruppens anbefalinger til Regeringen.

Grøn Koncert-modellen indebærer bl.a. en fordobling af antallet af koncerter, en nedskalering af gæster pr. koncert samt sektionsinddelinger af publikum, som også er en del af ekspertgruppens anbefalinger til Regeringen.

Men selvom der er enkelte dele af modellen, der giver genklang i genåbningsplanen, er det særligt makskapaciteten på 2.000 tilskuere frem til udgangen af juli, der gør afviklingen af den planlagte turnéplan umulig.

Derfor ser arrangørerne ingen anden udvej end at aflyse Grøn 2021.

-Det er enormt ærgerligt at trække stikket på en helt utroligt gennemarbejdet idé og model, som jeg til enhver tid vil stå på mål for. Vi er meget stolte af det arbejde, vi har lavet helt frem til det sidste sandkorn i timeglasset, og med så stor og positiv feedback fra så mange sider burde vores afviklingsmodel have fået chancen, fortæller Theis Petersen, indsamlingschef i Muskelsvindfonden, og fortsætter: 

-Politikerne og sundhedsmyndighederne har besluttet sig, og det giver ikke mening at hverken tro eller håbe på en Grøn Koncert-åbning i den kommende tid. At Folketinget vælger at afvige i så væsentlig grad fra ekspertpanelets anbefalinger, er dybt skuffende – særligt taget i betragtning af, at man har valgt at sige god for at gennemføre andre arrangementer med større publikum i samme periode, siger han.

Christian Sveigaard, Marketing Director for Tuborg, supplerer:

-Vi er enormt kede af, at vi står i denne situation, da vi ønskede at samle danskerne til et sommermøde med livemusik og fællesskaber.

Grøn skulle have været forbi Kolding den 23. juli.

Få nyheder fra Kolding Netavis direkte i din indbakke. Tilmeld dig vores nyhedsbrev.

Læs mere...

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Derfor kørte Trekantbrand…

Tags

maj 2022
M Ti O To F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Populære artikler