Kolding Netavis

Dansktop-band flytter til Kolding

Dansktop-bandet Klaus & Servants flytter til Kolding.

Deres tunge udstyr flytter i hvert fald fra Præstø, hvor bandet har til huse.

I et større samarbejde mellem Klaus & Servants og SkolanderEvent, overtager SkolanderEvent transport og opsætning af bandets udstyr. Det samme gælder lastbilen, som bandet selv har kørt siden 2013, fortæller Jakob Skolander indehaver af SkolanderEvent i en pressemeddelelse.

– Vi har i nogle år stået for lyd- og lys til Sørby Marked ved Slagelse, hvor Klaus & Servants fast har underholdt om søndagen med deres Syng med & Tip et Hit show med forskellige gæstesolister. Her har Klaus & Servants været meget glade for mine teknikere, og herfra var der ikke langt til et samarbejde, siger Jakob Skolander.

Med 40 albums siden 1971 er Klaus & Servants en vellidt gruppe af flere generationer. Bandet er meget synligt i medierne – specielt efter at “Syng med & tip et hit” på DK4 har taget Danmark med storm. På de populære DansktopCruise Shows, som DK4 sender fra DFDS færgen København-Oslo, er det ligeledes Klaus & Servants, der leverer musikken – så det er ikke så mærkeligt, at Klaus – både med og uden Servants – har meget at se til.

Tagget med:
Del denne artikel