Dansk filminstruktør sætter sin villa til salg

Elo Christoffersen
Elo Christoffersen
Foto: Home Nordvest/Emdrup.

Prisskiltet lyder på lige under 14 millioner kroner.

Den Netflix-aktuelle filminstruktør Barbara Topsøe-Rothenborg har efter blot lidt mere end et år på adressen sat sin villa i det nordvestlige København til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Topsøe-Rothenborg – hvis film Kærlighed for Voksne med Dar Salim og Sonja Richter netop har haft premiere på den amerikanske streamingtjeneste – købte nemlig det gule hus i bydelen Emdrup i juli sidste år – men nu er det altså tilbage på markedet igen.

Det mere end 100 år gamle hus har ifølge salgsmaterialet fra ejendomsmægleren Home Nordvest/Emdrup tidstypiske detaljer som stuk, sildebensparketgulv og stuer en suite.

Prisskiltet lyder på lige under 14 millioner kroner. En god slat mere end de 12,75 millioner kroner, som instruktøren og ægtefællen Martin Rothenborg Madsen selv gav for huset sidste år – i mellemtiden har de dog sat dele af huset i stand.

Skyhøje priser i hovedstaden

Boligpriserne i København har i løbet et de seneste par år nået svimlende nye højder, hvilket er resulteret i, at udbudspriserne for villaer og rækkehuse i hovedstadskommunen lige nu svarer til en gennemsnitlig kvadratmeterpris på næsten 62.000 kroner. Det viser data fra Boliga.dks prisindeks.

Gennemsnittet for hovedstaden ligger en del over kvadratmeterprisen for Barbara Topsøe-Rothenborgs villa, der ligger tæt på Bispebjerg Kirkegård, hvor folk hvert år flokkes for at se kirsebærtræerne i fuldt flor. En kvadratmeter i filminstruktørens hjem koster nemlig bare lige over 53.400 kroner.

Siden Barbara Topsøe-Rothenborg var barn, har hun været en del af den danske film og tv-scene. Hun spillede nemlig Nana i tv-serien af samme navn tilbage i 80’erne, ligesom hun spillede Krummes kæreste Yrsa i flere af Krummerne-filmene.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med: ,
Del denne artikel