Artikel filtreret på dato: Fredag, 17 Januar 2020

Nu offentliggøres værterne til Dansk Melodi Grand Prix 2020.

Dansk Melodi Grand Prix skruer op for musikken, når Hella Joof og Rasmus Bjerg i selskab med The Antonelli Orchestra guider danskerne gennem landets største enkeltstående musikbegivenhed med fokus på ny musik lørdag den 7. marts i Royal Arena i København.

Erfarne debutanter med liveorkester i ryggen

Værtsskabet markerer begges debut med den årligt tilbagevendende musikfest, men erfaring mangler de bestemt ikke. De to uddannede skuespillere har forført os med drama, latter og musik i årtier, og netop de tre elementer er altid i spil på aftenen, hvor hele Danmark skal vælge sangen, der skal repræsentere nationen ved Eurovision i Rotterdam.

Hella Joof og Rasmus Bjerg er dog langt fra alene på scenen, da musikken i dette års udgave af Dansk Melodi Grand Prix for første gang i mange år er live, og leveres af The Antonelli Orchestra, der får selskab af strygerne fra DR’s Symfoniorkester.

For Rasmus Bjerg er det en gave at få lov til at dele Grand Prix-aftenen med hele Danmark:

- Musik betyder meget i mit liv, og det kan få mig til at glemme hverdagens udfordringer for en stund. Der er ingen anden kunstform, som kan katapultere os tilbage til fortiden, og jeg har kun gode minder med Dansk Melodi Grand Prix. Det var noget jeg i min barndom altid så frem til, og at få lov til at stå på scenen sammen med et fantastisk live-orkester giver altid noget helt specielt. Og at have Hella ved min side er som flødeskum ovenpå lagkagen, siger han i en pressemeddelelse.

Og Hella Joof er ligeledes begejstret:

- Musik binder mennesker sammen og når vi synger med på den samme melodi, mens vi lader rytmen gennemstrømme vore kroppe, er det nemmere at forstå hinanden. For musik er et fælles sprog. The Antonelli Orchestra skal nok få salen til at gynge. Så sørger vi for at være søde, rare, inkluderende og ikke for distraherende slanke. Og sammen vil vi skabe begejstring hos alle.

DR giver musikken et løft

Talsperson og ledende redaktør for Dansk Melodi Grand Prix, Gustav Lützhøft, glæder sig over, at have fået to så markante personligheder med stor musikerfaring i bagagen til at stå i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix og fremhæver ligeledes det øgede fokus på livemusikken:

- DMGP er en folkefest der samler nationen om dansk musik og sangskrivningskunst. Vi skruer op for musikken i år, og med live-orkester i ryggen vil alle artister have det perfekte afsæt til at give alle danskerne en fantastisk musikoplevelse – både dem der kommer i Royal Arena og alle der ser med hjemme i stuerne. Ingen andre steder end DMGP kommer der så meget ny, varieret og unik musik ud på samme tid, og vi er stolte af at kunne præsentere det 100 pct. live.

Finalisterne

De 10 artister, der skal dyste ved dette års Melodi Grand Prix, er endnu ikke fundet, men fra mandag den 20. januar skydes semifinalen i gang, hvor ni artister dyster om fem finalepladser. Og det er danskerne der er med til at vælge. De vil nemlig få indflydelse på hvilke sange, der ender med at komme i finalen den 7. marts i Royal Arena i København.

Udgivet i TV

Nogle gange falder brikkerne hurtigt på plads, når man har en bolig til salg: Den rigtige køber bliver fundet, man bliver enige om en pris - og inden man ved af det, er der skrevet under på købsaftalen - og klistermærket med “solgt” kan smækkes henover til salg-skiltet.

Det virker til, at Cathrine Widunok Wichmand - som er den populære blogger bag RockPaperDresses - og hendes mand, Adam Wichmand, har haft de helt brikker i boligspillet.

I hvert fald er deres baghus i tre etager på Frederiksberg blevet solgt på blot 25 dage. Det skriver boligsitet Boliga.dk.

Det er noget hurtigere end de andre ejerlejligheder i den københavnske bydel, hvor det med en gennemsnitlig salgstid, der sidste år lød på 76 dage, altså normalt tager et par måneder mere, før sælger og køber har fundet hinanden.

Ejendomsmæglerfirmaet Anna Reventlow, der står bag salget, bekræfter handlen på sin Instagram-profil, hvor mægleren skriver, at der cirka blev afholdt 50 fremvisninger - og at der var flere interesserede købere.

Hvad med prisen?

Udbudsprisen på den 134 kvadratmeter store bolig med tagterrasse lød på 7.650.000 kroner, men det vides endnu ikke, om der skulle et afslag til, før handlen gik igennem.

Hvis hammerslaget ender på udbudsprisen, er det endnu en ting, der adskiller salget af bloggerhjemmet fra det gennemsnitlige boligmarked i den eksklusive kommune.

Det ville nemlig sikre parret en kvadratmeterpris på omkring 57.000 kroner, hvilket er et pænt stykke over de 44.100 kroner, som køberne i Frederiksberg Kommune ellers gav pr. kvadratmeter for ejerlejlighederne i 2019. Det viser tal fra Boliga.dk.

Cathrine Widunok Wichmand, der er tidligere radiovært på P3, delte også nyheden om salget med sine næsten 64.000 følgere i et opslag på Instagram.

Her kunne parret fortælle, at de endnu ikke havde fundet den bolig, de skal flytte ind i - og at de nye ejere overtager baghuset på Frederiksberg til sommer.

Udgivet i Bolig