Artikel filtreret på dato: Fredag, 10 Januar 2020

Den milde november og december betyder, at der er et overskud på snekontoen i Kolding Kommune på fire millioner kroner. Pengene føres videre til 2020.

I de år, hvor der ikke er penge nok til saltning og snerydning, tages midlerne fra de øvrige driftskonti, herunder særligt asfaltkontoen, så derfor står overskuddet fra 2019 som reserve i år. Det oplyser Kolding Kommune.

En dag med saltning koster 50-100.000 kroner, mens en dag med snerydning koster 500.000 kroner. Overskuddet fra 2019 svarer derfor til syv-otte dage med sne.

De store mængder nedbør i 2019 har mange steder medført vand på vejene og derved ekstra slaghuller, som skal repareres. Dette kan først ske til foråret, og her ventes en del af den overførte overskud på snekontoen anvendt. Resten af pengene skal bruges til forbedring af afvanding og dræn, så de øgede nedbørsmængder lettere kan løbe af vejene fremover.

Udgivet i Kolding

Syd- og Sønderjyllands Politi har fået indleveret en Gucci-damelædertaske i Haderslev med smykker, blandt andet et armbånd, hvor der er indgraveret ”Maja”.

Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecentret i Haderslev, har onsdag fået indleveret en Gucci-damelædertaske, der er blevet fundet på legepladsen ved Grønlandsvej i Haderslev.

Tasken indeholder blandt andet en del smykker - ringe, ure, halskæder, øreringe, brocher - samt et armbånd, hvor der er indgraveret ”Maja”, oplyser Syd- & Sønderjyllands Politi i en pressemeddelelse.

Borgere, der genkender genstandene, kan kontakte Politiets Servicecenter på telefon 1-1-4.

Udgivet i Syddanmark