Artikel filtreret på dato: Søndag, 08 September 2019

Søndag, 08 September 2019

Naturens Dag fejret i Hylkedalen

Søndag den 8. september var Naturens Dag - og det blev også fejret i Kolding.

Naturens Dag blev søndag fejret i Hylkedalen i bydelen Seest i Kolding.

Arrangementet var for hele familien og der var blandt andet aktivitetsløb om affald i naturen, Skovmeditation, krolf, snobrødsbagning og man kunne høre om klimatilpasning og fiskeri i vandløbet.

Du kan se billeder fra Naturens Dag nedenunder...

Udgivet i Seest
Søndag, 08 September 2019

Flere penge til kommunerne

Læserbrev af Elvis Comic, kommunalpolitiker for Socialdemokratiet, Gotthardpasset 8, 6000 Kolding og regionsrådspolitiker for Socialdemokratiet, Poul Fremmelev, Hjarupvej 46E, 6000 Kolding.

En vigtig aftale er landet mellem Regeringen og KL, en aftale der er med til at give flere penge til kommunerne og dermed en styrkelse af velfærden – ligesom Socialdemokratiet lovede inden valget.

Vores partikollegaer på Christiansborg, har lyttet til os i kommunerne. Regionerne fik tidligere landet en god aftale, som er med til at styrke sundhedsområdet – og nu viser Regeringen at de bidrager til en styrkelse af velfærden ude i kommunerne også. Det er vi glade for. Det er nødvendigt, så man i kommunerne kan bibeholde den gode service og dermed ikke skal ud i serviceforringelser.

Som mange ved, så står Kolding Kommune over for en kæmpe økonomisk krise, en krise hvor der mangler utrolig mange penge i kommunekassen. Det gør der af den simple årsag, at der ikke er passet på pengene, men at man bare har brugt af de midler man ikke har. Det skal der rettes op på i Kolding Kommune.

Vi er yderst tilfreds med den aftale der er landet mellem Regeringspartiet Socialdemokratiet og KL. Det redder ikke alt, men det er en start og det er mere end den borgerlige regering overhovedet nogensinde havde bidraget med. Vi er glade socialdemokrater og det er der en grund til.

Vi slår bare fast endnu engang, at de kæmpe besparelser der skal findes i Kolding Kommune, ikke skal gå ud over de svageste borgere – derfor har Socialdemokratiet i Kolding Kommune sagt nej til besparelser på handicapområdet.

Udgivet i Læserbreve