Artikel filtreret på dato: Fredag, 07 Juni 2019

JUMP’IT lancerer som den første i Danmark ValoJump, der er et sjovt og udfordrende interaktivt spil udført på en trampolin.

Claus Rasmussen fra JUMP’IT udtaler om den helt nye attraktion i trampolinparken:

- Vi er super glade for at kunne præsentere ValoJump i JUMP’IT og at vi som den første trampolinpark i Danmark kan tilbyde denne sjove og udfordrende interaktive aktivitet. De forskellige spil på ValoJump er designet til at kunne spilles på ethvert trampolinniveau og af alle - børn som voksne. Det der gør spillet unikt, er, at man ”leger” sig gennem sjov motion samtidigt med, at man får en anderledes fed trampolinoplevelse, siger Claus Rasmussen i en pressemeddelelse.

- Vi så ValoJump første gang på en stor messe og vidste med det samme, at DET trampolinspil skulle vi bare have i vores trampolinpark. Den lange kø foran ValoJumps messestand og de mange brede smil, når gæsterne afprøvede spillet – var nok til at overbevise os, siger Claus Rasmussen og fortsætter:

- Der er flere underholdende spil indbygget i ValoJump, hvor man pointmæssigt kan dyste med sig selv eller mod dagens eller ugens highscore, og har man lavet et fedt trick, så optager spillet dette på video, som man efterfølgende kan sende til sig selv.

JUMP’IT slog dørene op et par dage før vinterferien 2019 og er kommet godt fra start, hvilket de mange besøgende gæster siden opstarten bevidner.

Til spørgsmålet om man kan forvente sig yderligere tiltag og nye aktiviteter i fremtiden, siger Claus endvidere:

- Vi har rigtig mange ideer på tegnebrættet, så JUMP’IT bliver JUMP’ITs eget trampolinkoncept. Vi har siden vores åbning fået mange rosende tilkendegivelser fra vores gæster, at vi har tilladt, at man selv kan tage sin egen madkurv med, og det vil vi selvfølgelig fortsætte med.

- Vi har også indgået samarbejde med Danmarks førende airtracks-leverandør GymPlay, hvor man i trampolinparken dels kan afprøve deres kvalitets-airtracks dels se deres lokale showroom med forskellige airtracks-produkter og diverse tilbehør.

- Vi har endvidere haft stor succes med vores trampolintiltag GYM’IT i foråret, hvor ca. 130 tilmeldte unge mennesker hver uge springer, øver og leger sig gennem 2,5 time på trampolindugene sammen med uddannede instruktører.

- Med hensyn til egentlige trampolinaktiviteter er ValoJump bare een af flere nye aktiviteter, vi snart lancerer i JUMP’IT. De andre tiltag er allerede bestilt og vi forventer at leverandøren etablerer disse indenfor meget kort tid” – så nu bliver det mega spændende at se, hvordan vores mange gæster vil tage imod dem og ValoJump ikke mindst, slutter Claus Rasmussen af.

Du kan allerede nu prøve ValoJump i JUMP’IT og se om du kan komme på highscore-listen.

Udgivet i Kolding

Parkeringspladserne ved Klostergården inddrives nu.

Fra tirsdag den 11. juni vil det ikke længere være muligt at parkere på den kommunale p-plads ved Klostergården i Kolding midtby, skriver Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

De 37 p-pladser i Klostergade inddrages til byggeplads i forbindelse med, at Klostergården skal rives ned for at gøre plads til et nyt ejendomskompleks med p-kælder og offentligt tilgængelige p-pladser.

Boligselskabet Domea.dk har købt grunden af Kolding Kommune for at opføre 92 lejligheder. En del af aftalen er, at der opføres en parkeringskælder med lige så mange p-pladser under komplekset. De 92 nye parkeringspladser vil være offentligt tilgængelige i dagtimerne på hverdage, når projektet står færdigt.

Nedrivningen af Klostergården har allerede præget området et stykke tid. For et par uger siden satte nedrivningsfirmaet hegn op omkring pladsen ud mod Brostræde. Tunnelen under Brostræde er også lukket på den sydlige side af Brostrædet, og dermed er det ikke længere muligt at cykle eller bruge kørestol, da der kun er en trappe op til Brostræde. Cykler, kørestole og lignende kan følge den sti, der løber langs åen og går under jernbanen op til I. P. Jensens Plads. Eller man kan trække sin cykel op ad trappen.

Udgivet i Kolding
Fredag, 07 Juni 2019

Royal Run samler Kolding

Når Kronprins Frederik 2. pinsedag inviterer danskerne med til Royal Run er det for, at fejre det danske idrætsfællesskab og fejre forskelligheden i det danske idrætsliv. I Kolding inviterer børnehaver, skoler, plejehjem og foreninger i imponerende stor stil borgerne med til festen i ugen op til, så Kolding er den kommune med flest aktiviteter.

Royal Run-succesen fra 2018 gentages 2. pinsedag, hvor tusindvis af danskere trækker i løbetøjet. I denne uge fejres Royal Run-ugen, hvor arrangementer i hele landet stables på benene, som startskud til det endelige arrangement. Den mulighed har Koldingensiske foreninger og institutioner i den grad taget til sig, og har på imponerende vis lavet hele temauger og fællesskaber på tværs. Kolding Kommune er således den kommune i landet som har flest Royal Run-sideaktiviteter i ugen op til hovedarrangementet, og derfor kan Kolding alligevel kalde sig Royal Run Kommune!

Tirsdag afholdt foreninger, skole og børnehave i Eltang deres egen version af Royal Run. Her var både børn og forældre mødt talstærkt op til en løbetur i smukke rammer. På Dronning Margrethe-ruten blev løbeturen afbrudt af små royale opgaver og på Kronprins Frederik-ruten kunne man stoppe op ved Birkemose Golf til en forfriskning.

Det flotte arrangement havde opbakning fra borgmester Jørn Pedersen, som skød løbeturen i gang.

I løbet af hele ugen arrangerer flere vuggestuer og børnehaver i Kolding Kommune løbeture og aktiviteter. Mange har i tiden op til løbene lavet kroner og flag, som pynt til løberuten, så det får et royalt islæt. Også de ældre er med på den royale bevægelse, hvor flere plejehjem inviterer til fælles gåtur med pårørende, frivillige og personale.

Deltagelse i Royal Run forudsætter altså ikke andet end lysten til fællesskabet.

Plads til alle

Royal Run handler om, at fejre idrætten og dens forskellighed. Her er plads til alle. Målet er, at flest mulige deltager i eget tempo og med egen målsætning, både kørestole og barnevogne er velkomne. Det afgørende er, at danskerne sammen kommer ud i gaderne og sammen skaber en folkefest med idrætten som omdrejningspunkt.

STU i Christiansfeld afspejler den forskellighed Royal Run danner ramme om. Her snører elever med fysiske, mentale og psykiske funktionsnedsættelser fredag løbeskoene og løber med. Inden selve løbet har eleverne i undervisningen arbejdet med den royale familie og bl.a. Kronprinsens ønske om, at skabe fællesskab, fornøjelse og sundhed for danskerne gennem fysisk aktivitet.

Royal Run er for alle, og Koldings borgere i alle aldre viser i denne uge, hvordan idrætten er samlingspunkt for bevægelse, sjov og fællesskab. Ï løbet af hele ugen deltager minimum 1500 borgere, primært børn. Måske den kæmpe opbakning i 2019 kan afstedkomme, at Kolding i 2020 bliver udvalgt til at afvikle Royal Run?

Udgivet i Kolding