Artikel filtreret på dato: Mandag, 24 Juni 2019

Jeppe Nicolaisen og Rune Kennet Christensen blev mandag morgen årets første HTX-studenter fra HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Flaget vajer mandag flot i vinden uden for HANSENBERG Tekniske Gymnasium i Kolding.

Det er nemlig årets to første HTX-studenter, Rune Kennet Christensen og Jeppe Nicolaisen, der sammen har sendt flaget til tops - få øjeblikke efter, at de fik studenterhuerne på.

- Det er lidt sjovt, at vi nu kan drille alle de andre med, at vi er færdige, konstaterede Rune Kennet Christensen.

De to studenter var ved sidste eksamen oppe i teknikfaget proces, levnedsmiddel og sundhed, hvor de fremlagde deres projekt "Proteinbar møder insekter".

Læser videre

Nu venter studenterfesterne, hvorefter Jeppe Nicolaisen holder et sabbatår:

- Jeg skal arbejde og derefter ud at rejse. Senere skal jeg læse videre - sandsynligvis inden for bioteknologi.

Rune Kennet Christensen har planer om at arbejde frem til december, hvor han skal i militæret:

- Det åbner op for en masse uddannelsesmuligheder, for jeg vil gerne uddanne mig inden for noget teknologisk i militæret.

Torsdag den 27. juni klokken 16 er der translokation for alle årets studenter på HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Udgivet i Skole

En heldig lottospiller vandt en million kroner.

Lørdag vandt en lottospiller i Sjølund en million kroner via millionærgarantien. Det betyder, at lottospilleren ikke havde gevinst på sin lottokupon.

Den gevinstgivende kupon er købt i Lokalbrugsen i Sjølund. Danske Spil oplyser, at de endnu ikke har hørt fra den heldige spiller fra Sjølund.

Lottopuljen stiger i øvrigt på lørdag, da der lørdag ikke var nogen, der ramte de syv vindertal. Dermed stiger puljen til 10 millioner kroner.

Udgivet i Sjølund
Mandag, 24 Juni 2019

Mød forfatteren Nanna Foss

Den 4. juli kan du opleve et forfatterforedrag om tidsrejser, om drenge med turkise øjne og om forfatterlivet.

Hvordan kan en mystisk drøm om børn med lysende hænder blive til ni tykke bøger? Du kan få et indblik i en forfatters liv, når Nanna Foss gæster Kolding Bibliotek. Hun fortæller om sin populære SPEKTRUM-serie og om sin vej ind i forfattergerningen, der begyndte med en sær drøm.

SPEKTRUM-serien handler om tidsrejser, paranormale evner, venskab og loyalitet. Indtil videre er der udkommet tre bøger i serien. Nr. 4, Kvadrantiderne, bliver udgivet til efteråret, og mon ikke Nanna deler en lille smagsprøve fra den.

Nanna Foss bliver interviewet af bogbloggeren Eva Lucia, og du får rigelig mulighed for at stille spørgsmål og få signeret bøger.

Forfatterforedraget foregår i Bryggeriet på Kolding Bibliotek den 4. juli klokken 17-18. En billet til 25 kroner kan købes på biblioteket eller på koldingbib.dk.

Udgivet i Det sker...