Artikel filtreret på dato: Søndag, 08 December 2019

Søndag, 08 December 2019

Haglbyge sendte bilist på afveje

To personer i bilen kom ikke noget alvorligt til.

En haglbyge søndag aften var formentlig årsagen til, at en bilist kørte galt på motorvejen mellem Christiansfeld og Vonsild.

Uheldet skete ved 20.20-tiden og der var tale om et solouheld. Der var i følge Sydøstjyllands Politi to personer i bilen. De kom ikke noget alvorligt til. Der var dog en ambulance på stedet og de to personer blev tjekket i ambulancen.

Højre vognbane i nordgående retning var spærret en times tid.

Se billederne nedenunder...

Udgivet i Christiansfeld
Søndag, 08 December 2019

Uheld på motorvejen

Det ene spor er lige nu spærret.

En bilist er kørt galt på motorvejen mellem Christiansfeld og Vonsild.

Højre spor er spærret og oprydningsarbejdet forventes tidligst afsluttet søndag klokken 21.50.

Se billederne nedenunder...

OPDATERING

Vejdirektoratet oplyser, at der nu er ryddet op og højre vognbane er genåbnet.

Udgivet i Christiansfeld
Søndag, 08 December 2019

Julemarked hos Landbomuseet

I denne weekend er der julemarked hos Landbomuseet Kolding.

Landbomuseet Kolding ved Harte afvikler i denne weekend sit traditionelle julemarked.

Du kan vælge dit eget juletræ i skoven, og der er mulighed for en hyggelig tur i en traktorvogn. Du kan også opleve hyggen i Stalden med varm kakao, gløgg og æbleskiver eller købe de sidste julegaver og dekorationer fra boderne. Der er også mulighed for at købe juletræet på gårdspladsen ved Landbomuseet. Og så kommer julemanden også forbi.

Søndag er der åbent fra klokken 10-16.

Se billederne nedenunder...

Udgivet i Harte
Søndag, 08 December 2019

Stig Rossen vender tilbage i 2020

Lørdag var der tre udsolgte koncerter med Stig Rossen. Arrangørerne fortæller, at han vender tilbage i 2020.

Stig Rossen var lørdag i Kolding, hvor han sang julesange. Det skete i tre udsolgte koncerter i Brændkjærkirken i Kolding. I øvrigt 25 års-jubilæet for julekoncerterne i Kolding.

Nu melder arrangøren, Kolding Flisepudser Laug, at Stig Rossen vender tilbage med julekoncerter i 2020. Der er tale om tre julekoncerter i Brændkjærkirken søndag den 20. december. Og de løber af stablen klokken 15, 17 og klokken 20.

- Billetterne til disse koncerter sælges allerede fra onsdag den 11. december i år. Er julegaven ikke på plads endnu, vil en billet til næste års julekoncert være en oplagt julegave, siger oldermand Otto Skak fra Kolding Flisepudser Laug af 1985 og tilføjer:

- Som Stig siger: ”Vi har fået markeret vores 25-års jubilæum, og nu tager vi hul på de næste 25 år. Jeg glæder mig!

For mange er Stig Rossens julekoncerter i Brændkjærkirken blevet en uundværlig del af deres juletradition. Unge som gamle elsker at mærke julestemningen komme snigende i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig Rossen som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band under ledelse af kapelmester Thomas Jaque og det faste julekor bestående af fire sangere.

Kulissen er traditionen tro den arkitektonisk flotte kirkesal i Brændkjærkirken, som danner den helt perfekte ramme om de hyggelige julekoncerter. Lænestolen, hvor Stig i løbet af koncerten sidder og læser årets julehistorie, vil selvfølgelig også være der.

Udgivet i Kolding