Artikel filtreret på dato: Fredag, 01 November 2019

Fredag, 01 November 2019

Økonomisk skandale i Kolding

Læserbrev af Hans Erik Adsbøl, Lucernehaven 20, Vonsild, 6000 Kolding.

Hvem har det øverste ansvar i Kolding kommune, for økonomien?

Svaret er, ja det er byrådet, men men, byrådet har en kommunal ansat kommunaldirektør, som har et ledelses ansvar. Kommunaldirektøren har ikke meldt sig på banen i den økonomiske skandale, mildt skrevet. Jeg ved godt, byrådet er den øverste myndighed, men kommunaldirektøren har ledelsesansvar overfor sine embedsmænd, det er ham, der ansætter og foretager afskedigelse af embedsværket.

Udgiften har været enorm stort med alle dem som er afskediget, og siger farvel med en stor gage i lommen.

Hvorfor er det ikke for længst opdaget hr. kommunaldirektør, eller er det så groft, at det er til en politianmeldelse? Direktøren er jo afskediget, vedkommende har jo taget skylden. Men der må være andre der har kendt til overførsler, der er blevet henlagt fra 2018, til 2019. Hver afdeling har jo en økonomichef. Det underskud, som er helt enorm, som Koldings borgere nu må lide under i flere år, hvis det nogensinde bliver rettet op igen.

Jeg er af den klare overbevisning, at man forlængst burde have opdaget det enorme underskud. Nu er det sådan, at man jo ikke kan fyre byrådet, det er jo folkevalgt. Men havde det været en hvilken som helst firma, så var det jo helt anderledes. Vi som borgere i Kolding må desværre se frem til flere år med mørke tider.

Udgivet i Læserbreve

Supermarkedskæden trækker morgenmadsprodukt tilbage.

Lidl tilbagekalder McEnnedy ”Peanut & Corn Flake Clusters med choko, 200 gram" med ”Bedst før dato: 30.10.2020”, da der er risiko for forekomst af larver i produktet, oplyser Lidl i en pressemeddelelse.

Produktet er solgt i Lidl-butikker over hele landet - herunder også i Kolding.

Kunder anbefales ikke at spise produktet. Har du som forbruger købt varen, bedes du kassere varen eller returnere den til din nærmeste Lidl-butik, hvor pengene refunderes. Det er ikke nødvendigt at fremvise bonen.

Se billedet af produktet nedenunder...

Udgivet i Kolding