Artikel filtreret på dato: Tirsdag, 05 Juni 2018

Bauhaus åbnede det nye og topmoderne byggevarehus i Kolding i starten af maj med et brag af en fest.

Gør-det-selv-folk, haveentusiaster og håndværkere i Kolding og omegn har i den grad taget Danmarks mest moderne byggevarehus til sig, og siden åbningen i starten af maj har antallet af kunder i butikken været overvældende.

Det oplyser Bauhaus i en pressemeddelelse:

- Vi har fået en utrolig flot modtagelse af hele byen og folk fra omegnen. Åbningsdagen var en fantastisk oplevelse med et mylder af mennesker og borgmesterbesøg, og festen er fortsat lige siden. Den første måned har overgået vores ellers høje forventninger, og vi kan slet ikke få armene ned over den store succes, siger Lars Dalsgaard, varehuschef i Bauhaus i Kolding.

Varehuschef: -Vi står på tæerne

Det store rykind af forventningsfulde kunder stiller naturligvis store krav til medarbejderne, og når man dertil lægger, at sortimentet af varer er udvidet betragteligt både i bredde og i dybden, kræver det overblik og en ekstra indsats.

- Vi står alle sammen på tæerne for at leve op til det nye flotte hus med mange nye varetyper, der giver kunderne meget mere at vælge imellem. Jeg er dybt rørt over alle de håndtryk, jeg og mine kolleger får fra kunder, der lige vil ønske tillykke. Vi har aldrig oplevet noget lignende, fortæller Lars Dalsgaard.

Nye shoppingoplevelser

Det er imidlertid ikke kun medarbejderne, der får nye oplevelser. Det samme gør kunderne, når de henter inspiration og gode råd i husets forskellige afdelinger, der hver især byder på noget særligt. Hent f.eks. inspiration i landets største lampeafdeling. Sid roligt ned og tal dit projekt igennem med en fagmand i VVS-afdelingen. Eller besøg den store drive-inn, der gør livet lettere for private og professionelle kunder.

- Både professionelle- og private kunder får gode shoppingoplevelser, og vi er dybt taknemmelige over at se, hvor glade vores mange kunder er, slutter Lars Dalsgaard.

Udgivet i Kolding

Tobias Jørgensen er ny spidskandidat for Venstre i Fredericia, til det kommende folketingsvalg.

I dag er Tobias medlem af Kolding byråd, hvor han er valgt til sin 2. periode. Til dagligt er Tobias Jørgensen autoriseret kloakmester og projektansvarlig i byggefirmaet Lunderskov Nybyg A/S.

Når Tobias bliver spurgt hvorfor han vælger Fredericia kredsen til sit folketings kandidatur, kommer svaret hurtigt og kontant.

- Fredericia er en spændende by, og med trekantssamarbejdet der allerede er i gang, ser jeg en kæmpe fordel i at repræsentere hele trekantområdet, med hjemmebanen i Fredericia og Kolding. Vi vil gerne måle os med storbyer som Odense og Aarhus, det er jeg sikker på vi kan, når blot vi står sammen. Før jeg blev opstillet i Fredericia, var jeg kandidat i Kolding, men med opbakning både fra mit bagland i Kolding og fra Fredericia så ser jeg mit nuværende kandidatur som meget stærkere.

Tobias Jørgensen er medlem af Byrådet i Kolding, og her er opbakningen da heller ikke til at tage fejl af. Faktisk har borgmester og byrådskollega Jørn Pedersen så stor tiltro til kandidaten:

- Jeg kan kun give Tobias de varmeste anbefalinger, jeg kender Tobias som troværdig og ihærdig; og med hans praktiske og positive tilgang til tingende, er jeg sikker på at han vil være en berigelse på Christiansborg.

Formand i Venstre Fredericia kredsen, Frank Wichmann lægger heller ikke skjul på optimismen:

- Jeg mener vi i Tobias har fundet en kandidat, der både står for de liberale værdier vi sætter højt og samtidig har en personlighed der hurtigt vinder sympati. Jeg er sikker på at med den støtte han har med fra Kolding, og så også Fredericia oveni står vi med en god chance for at blive repræsenteret i folketinget. Jeg glæder mig virkeligt over at Tobias nu repræsenterer Fredericia til det kommende folketingsvalg.

Du kan opleve Tobias Jørgensens første optræden som Fredericias folketingskandidat, når han grundlovsdag den 5. juni holder grundlovstale sammen med Venstres spidskandidat til Europa parlamentet Søren Gade, og formanden for VU I Fredericia, Sidse Skaar.

Udgivet i Kolding
Tirsdag, 05 Juni 2018

NOVA indtager Grøn Koncert

Tuborg, Muskelsvindfonden og NOVA har indgået et mediepartnerskab, der skal gøre Grøn endnu mere festlig.

Sommer er lig med fest, musik og god stemning – og sommeren 2018 bliver ingen undtagelse. Tværtimod. NOVA har nemlig indgået mediepartnerskab med Tuborg og Muskelsvindfonden og bliver nu en del af årets Grøn Koncert. Det skriver Have Kommunikation i en pressemeddelelse.

Den ene af to scener til årets i alt otte koncerter bliver døbt NOVA-scenen, og her vil de populære værter Dennis Ravn, JoJo og Signe Krarup fra det prisvindende morgenshow GO´NOVA være konferenciers.

Derudover sender NOVA masser af radio fra Grøn-pladsen, fanger stemningen, den gode musik og snakker med både kunstnere og koncertgængere.

- Jeg glæder mig til samarbejdet, det er et perfekt match. Det er en rigtig god måde for os på NOVA at komme ud til vores lyttere og møde dem, siger en forventningsfuld COO i Bauer Media, Tobias Nielsen.

- Tuborg vil inspirere og guide folk til at komme på de bedste festivaler og spillesteder, og derfor er samarbejdet med NOVA fantastisk. Det giver os mulighed for at komme kontakt med alle de danskere, der ligesom os elsker Grøn, og som vil bidrage til at indfri vores vision: At skabe et samfund med plads til forskelle, siger Christian Sveigaard, marketingschef, Tuborg.

Partnerskabet med NOVA giver endnu bedre muligheder for at invitere alle danskere med til Danmarks største sommerfest.

- Vi glæder os til at bringe Grøns artister og NOVAs lyttere tættere sammen, siger Jacob Bartholin, partnerskabschef i Muskelsvindfonden.

Grøn Koncert kommer til Kolding den 20. juli.

Udgivet i Kolding

Det er grundlovsdag. Se her, hvordan Kolding Kommune har åbent.

Grundlovsdag er kommunens kontorer som f.eks. Borgerservice og Jobcentret lukket for personlige henvendelser. Telefonerne er dog åbne frem til kl. 12, oplyser Kolding Kommune.

På siden Borgerservice kan du se nogle af kommunens hyppigst brugte elektroniske selvbetjeningsløsninger, som du altid har adgang til.

Udgivet i Kolding