Artikel filtreret på dato: Lørdag, 23 Juni 2018

Det travle kryds i Kolding bliver påvirket af vejarbejde.

I den første uge af juli bliver trafikken i det renoverede kryds Østerbrogade/Skamlingvejen i Kolding påvirket en lille smule af vejarbejde.

- Asfalten har vist sig at være for dårlig på to af de strækninger, som vi har fået lavet i forbindelse med udvidelsen af det trafikerede kryds. De fejl får vi udbedret i uge 27 i skolernes sommerferie, hvor færrest mulige trafikanter på vej til arbejde bliver berørt, oplyser trafikplanlægger Erik Harb hos, Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Cykelsti får ny asfalt

Den nyanlagte cykelsti på Skamlingvejen skal have nyt asfalt. Der bliver opsat skilte, som viser cyklisterne, hvor de i mellemtiden skal køre.

Den anden strækning, som bliver berørt, er den nye venstresvingsbane på Østerbrogade, hvor kantstenene på en strækning skal rettes op, ligesom der lægges ny asfalt. Her kommer trafikken mod Stenderuphalvøen i en periode til at glide lidt langsommere end normalt.

Samtidig med reparationsarbejdet sættes det sidste punktum i udvidelsen af det trafikerede kryds. Det sker, når alle de nye vejarealer forsynes med nyt slidlag og vejstriber.

Udgivet i Kolding

Især én bilist skilte sig ud fra mængden, da vedkommende drønede forbi fotovognen.

En bilist havde fredag særdeles travlt, da vedkommende kørte på Lunderskovvej mellem motorvejsafkørslen ved Lunderskov og Veerst.

Syd- & Sønderjyllands Politi havde opstillet fotovognen og det skulle vise sig, at være en god idé.

Politiet: -Sindssygt

En bilist kom bragende forbi fotovognen med hele svimlende 201 km/t på almindelige landevej, hvor man må køre 80 km/t. Det oplyser politiet på Twitter:

- Vanvittig kørsel, fuldstændig uforsvarligt og sindssygt er nogle af de ord som politiet bruger på Twitter.

Bilisten mister ubetinget kørekortet og kan desuden se frem til en voldsom høj bøde.

En anden bilist blev taget med 158 km/t, hvilket giver en betinget frakendelse af kørekortet.

I alt 45 bilister fik taget et billede i fotovognen - et billede, der ikke er af den billige slags. Tre bilister fik et klip i kørekortet, oplyser politiet.

 

 

Udgivet i Syddanmark