Artikel filtreret på dato: Fredag, 22 Juni 2018

53 karateudøvere i både voksen- og børnerækken har bestået sæsonens graduering i stilarten Okinawan Shuri-Ryu.

Sæsonens graduering er bestået for karate i Asia Sport Center i Kolding.

På børneholdet for begyndere har 13 børn fået snip på deres bælter, der er hhv. første og andet trin til det første gule bælte. Holdet for minibørn, i alderen 5-7 år, har 14 gradueret og fået snip på bæltet.

26 børn (øvede) og voksne har bestået gradueringen til den næste kyu (grad) og har fået nyt bælte i en farve, der svarer til den højere kyu. Tre børn (øvede) udmærkede sig i særlig grad og modtog ud over det nye bælte også en karatebamse.

Alle børn og voksne træner i Asia Sport Center i Bredgade, hvor der også afholdes karate sommerskole d. 2.-5. juli, som en del af Kolding Kommunes tilbud til ferieaktiviteter for kommunens skoleelever.

Udgivet i Karate

PFA Pensions unikke model for overskuds- og risikodeling sender millioner af kroner videre til kunderne - også i Kolding.

Kunder i PFA Pension kan igen i år gå sommeren i møde med ekstra penge på pensionskontoen. De ekstra penge kommer fra PFA KundeKapital, der er PFA Pensions særlige model for overskuds- og risikodeling med kunderne.

Så meget får den gennemsnitlige koldingenser

Kunder i hele Kolding Kommune får 12,2 millioner kroner tilskrevet i PFA Kundekapital. Det svarer i gennemsnit til 1451 kroner pr. PFA-kunde i Kolding. Det oplyser PFA til Kolding Netavis:

- De ekstra penge understreger styrken i vores kundeejede forretningsmodel, som gør det muligt for os at sende det overskud videre til kunderne, som i andre selskaber typisk går til deres aktionærer eller andre ejere, siger Mads Kaagaard, koncerndirektør med ansvar for privatkunder i PFA.

Kunderne har i alt fået 939 millioner kroner på landsbasis - og samlet set blev det til omkring 2,5 milliarder kroner, der er sendt videre til kundernes Kundekapital.

PFA er et uafhængigt pensionsselskab og har mere end 1,2 millioner kunder.

Udgivet i Kolding